Αθλητισμός|25.08.2023 21:31

Φουλ επίθεση απ' τις παίκτριες της Εθνικής Ισπανίας: Ανακοίνωσαν πως δεν θα ξαναπαίξουν μέχρι να παραιτηθεί ο Λουίς Ρουμπιάλες!

Newsroom

Οι παίκτριες της Εθνικής Ισπανίας και παγκόσμιες πρωταθλητρίες εμφανίστηκαν ενωμένες απέναντι στον πρόεδρο της ισπανικής ομοσπονδίας Λουίς Ρουμπιάλες. Μετά τον σάλο που ξέσπασε με το φιλί στο στόμα στην παίκτρια Τζένι Ερμόσο κατά την απονομή, και την άρνησή του να παραιτηθεί απ' τη θέση του κάνοντας λόγο για αυθόρμητο και συναινετικό φιλί, οι Ισπανίδες παίζουν... φουλ επίθεση και φέρνουν σε ακόμα πιο δύσκολη θέση τον Ρουμπιάλες.

Οι παγκόσμιες πρωταθλήτριες με επίσημη ανακοίνωσή τους έκαναν γνωστό πως δεν πρόκειται να φορέσουν ξανά τη φανέλα της Εθνικής Ισπανίας αν δεν αποχωρήσει ο Ρουμπιάλες. Σε αυτή, η Τζένι Ερμόσο ξεκαθάρισε για πολλοστή φορά πως ο Ρουμπιάλες τη φίλησε παρά τη θέλησή της, αρνούμενη πως έκανε κάποια σχετική κίνηση, όπως υποστήριξε ο πρόεδρος της RFEF. Την ανακοίνωση υπογράφουν συνολικά 81 παίκτριες, συμπεριλαμβανομένων όλων των αστεριών της Εθνικής, όπως η Πουτέγιας, η Καρμόνα και η Παραγιουέγιο.

Προηγουμένως και ο Μπόρχα Ιγκλέσιας είχε δηλώσει πως δεν σκοπεύει να ξαναπαίξει με την Εθνική όσο θα βρίσκεται στον προεδρικό θώκο ο Ρουμπιάλες.

Ισπανίαγυναικείο ποδόσφαιροΛουίς ΡουμπιάλεςΕθνική Ισπανίας