Αθλητισμός|22.03.2019 00:53

Η βαθμολογία της Euroleague: Απειλείται με αποκλεισμό ο Ολυμπιακός

Newsroom

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την Γκραν Κανάρια και πλέον κινδυνεύει ακόμη και με αποκλεισμό από την οχτάδα της Euroleague. Οι «ερυθρόλευκοι» υποχώρησαν στο 14-14 στη βαθμολογία και χρειάζονται δύο νίκες στα τελευταία δύο ματς με Ζαλγκίρις και Νταρουσάφακα εντός έδρας μήπως και σώσουν την παρτίδα.

Ακόμη όμως κι αν επιτύχει το δύο στα δύο ο Ολυμπιακός, θα πρέπει να περιμένει τα παιχνίδια της Μπασκόνια και του ιδιαίτερα φορμαρισμένου το τελευταίο διάστημα Παναθηναϊκού, διότι αν οι Βάσκοι και το «τριφύλλι» κάνουν το τρία στα τρία στο φινάλε της regular season και εφόσον η Αρμάνι Μιλάνο πετύχει δύο νίκες στα τρία επόμενα παιχνίδια, τότε ο αποκλεισμός θα είναι αναπόφευκτος ανεξάρτητα από τα δικά του αποτελέσματα.

Κάτι που σημαίνει πως καταρχάς ο Ολυμπιακός στο ματς της Παρασκευής (22/3) του Παναθηναϊκού με την Αρμάνι Μιλάνο ευελπιστεί σε νίκη της ιταλικής ομάδας. Βεβαίως το «τριφύλλι» έχει μια μεγάλη ευκαιρία μπροστά του καθώς αν νικήσει τα εναπομείναντα ματς θα σφραγίσει το εισιτήριο για τα πλέι οφ.  

Τις δύο αγωνιστικές που απομένουν ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Ζαλγκίρις (29η) και την Νταρουσάφακα (30η), ενώ ο Παναθηναϊκός πέραν της Αρμάνι αύριο, θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τη Ρεάλ και την Μπουντούτσνοστ.

Τα παιχνίδια του Ολυμπιακού:

29η: Ολυμπιακός - Ζαλγκίρις Κάουνας
30η: Ολυμπιακός - Νταρουσάφακα

Τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού:

28η: Αρμάνι Μιλάνο - Παναθηναϊκός
29η: Παναθηναϊκός - Ρεάλ Μαδρίτης
30η: Παναθηναϊκός - Μπουντούτσνοστ

Τα παιχνίδια της Μπασκόνια:

28η: Μπασκόνια - Ρεάλ Μαδρίτης
29η: Μπασκόνια - Εφές 
30η: ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Μπασκόνια

Η βαθμολογία της Euroleague

EuroleagueΠαναθηναϊκόςΟλυμπιακός