Αθλητισμός|15.10.2023 09:54

Χάος και γενική σύρραξη στον αγώνα του Logan Paul με τον Dillon Danis: Μπήκαν οι security για να τους χωρίσουν

Newsroom

Χάος επικράτησε στο φινάλε του ιδιαίτερου πυγμαχικού αγώνα του Logan Paul με τον Dillon Danis καθώς οι δυο τους ξέφυγαν με αποτέλεσμα να ακολουθήσει γενική σύρραξη. Στο... παιχνίδι μπήκαν και οι συνοδοί τους με αποτέλεσμα το ρινγκ να γεμίσει με κόσμο.

Μολονότι πάντως το ραντεβού στη Manchester Arena δόθηκε για πυγμαχικό αγώνα, το θέαμα ήταν κατώτερο των περιστάσεων δεδομένου ότι κανείς απ' τους δύο δεν είναι επαγγελματίας μποξέρ. Ο διάσημος youtuber Logan Paul, ο οποίος έχει κάνει στροφή στα δυναμικά σπορ (συμμετείχε και στην επαγγελματική πάλη μέσω του WWE) ήταν αρκετά επιθετικός, ενώ ο αντίπαλός του, αθλητής του Brazilian Jiu-Jitsu, έπαιξε περισσότερο άμυνα προσπαθώντας με λαβές να αντιμετωπίσει τον Paul.

Στους έξι γύρους που παίχθηκαν, οι δυο τους μιλούσαν περισσότερο και χτυπούσαν λιγότερο. Εν τέλει το... καλό το κρατούσαν για το φινάλε καθώς στον έκτο και τελευταίο γύρο ο Danis επιχείρησε μια λαβή, δεν τα κατάφερε και έπεσε στο ρινγκ, ενώ ο Paul του έριξε ένα δυνατό χτύπημα τη στιγμή που βρισκόταν πεσμένος. Αυτό εξόργισε τον Danis, ο οποίος σηκώθηκε και άρχισε να κυνηγά τον Paul. Αμέσως μπήκαν στο ρινγκ οι προπονητές και οι συνοδοί του Paul και ακολούθησε γενική σύρραξη. Ένας εξ αυτών έσπρωξε τον Danis, ο οποίος επιχείρησε να τον γρονθοκοπήσει. Χρειάστηκε η παρέμβαση των security για να εκτονωθεί η κατάσταση.

Ο Logan Paul, ο οποίος αναδείχθηκε νικητής του αγώνα, ήταν ιδιαίτερα προκλητικός στις δηλώσεις του θέλοντας να καλέσει σε μονομαχία τον θρύλο των δυναμικών σπορ Conor McGregor. «Ε, Conor McGregor, κέρδισα την π... σου. Του έβαλα λουρί και τον έβγαλα βόλτα. Πού είσαι Conor, εγκατέλειψες τον Dillon» είπε μεταξύ άλλων ο Paul προσπαθώντας να εξασφαλίσει ακόμα έναν εμπορικό αγώνα...

πυγμαχίαειδήσεις τώρα