Αθλητισμός|20.10.2023 21:53

Ανεβασμένος ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά - Με Μπαντόσα και του γονείς του στο πλευρό του ο Έλληνας άσος

Newsroom

Σε ανοδική πορεία δείχνει πως βρίσκεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς τις τελευταίες ημέρες καθώς επιβλήθηκε άνετα του Γιάνικ Χάνφμαν και πέρασε στα ημιτελικά του European Οpen για δεύτερη φορά στην καριέρα του.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας (Νο.7 στον κόσμο) επικράτησε του 31χρονου Γερμανού (Νο.56) με 6-3, 6-3 σε μόλις 70 λεπτά και θα μονομαχήσει το Σάββατο (21/10, 18.30) για την πρόκριση στον τελικό με τον νικητή του αγώνα μεταξύ του Αρτούρ Φις και του Χούαν Πάμπλο Βαρίγιας.

Είναι ο πρώτος ημιτελικός για τον Τσιτσιπά μετά το Λος Κάμπος, αλλά και η πρώτη φορά μετά από αυτή τη διοργάνωση που κερδίζει σε συνεχόμενους αγώνες! Πέρασαν κοντά δυόμισι μήνες! Ο Έλληνας πρωταθλητής έκανε ακόμα ένα βήμα (έστω και μικρό) προς το ATP Finals (12-19/11).

Στο πλευρό του Τσιτσιπά βρέθηκαν τόσο οι γονείς του, όσο και η αγαπημένη του Πάουλα Μπαδόσα, οι οποίοι ήταν φανερά χαρούμενοι στο φινάλε του ματς.

ΤένιςΑμβέρσαειδήσεις τώραΣτέφανος Τσιτσιπάς