Αθλητισμός|13.11.2023 18:58

Η απάντηση της ΕΠΟ για τον βοηθό του Πογιέτ: «Ο κ. Ταρίκο αρνείται μέχρι σήμερα να λάβει ελληνικό ΑΦΜ, γι' αυτό δεν μπορεί να καταβληθεί η αμοιβή του»

Newsroom

Ο Γκουστάβο Πογιέτ αποκάλυψε ότι ο βοηθός του Μαουρίσιο Ταρίκο δεν έχει πληρωθεί για οχτώ μήνες γι' αυτό και αποχώρησε απ' το επιτελείο του και η ΕΠΟ, μέσω επίσημης ανακοίνωσης, εξήγησε τον λόγο. Η Ομοσπονδία ανέφερε ότι ο στενός συνεργάτης του ομοσπονδιακού τεχνικού δεν έχει βγάλει ελληνικό ΑΦΜ κι ως εκ τούτου δεν μπορεί να προχωρήσει στην καταβολή του μισθού του.

Η ΕΠΟ στην επίσημη ανακοίνωση της κάνει λόγο για την άρνηση του Ταρίκο να βγάλει ελληνικό ΑΦΜ κάτι που εμποδίζει την ΕΠΟ να προχωρήσει στην πληρωμή.

Η επισημή ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει: «Σχετικά με το θέμα που ανέκυψε με την αμοιβή του συνεργάτη του Γουστάβο Πογιέτ Μαουρίτσιο Ταρίκο, από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνονται τα εξής: "Ο κ. Ταρίκο παρά τις επανειλημμένες προτροπές των οικονομικών υπηρεσιών της ΕΠΟ, αρνείται μέχρι και σήμερα να λάβει ελληνικό ΑΦΜ. Για το λόγο αυτό δεν μπορεί να εκδώσει νόμιμο παραστατικό και για τον ίδιο λόγο δεν μπορεί η ΕΠΟ να καταβάλει την αμοιβή του"».

εθνική ΕλλάδαςΕθνική ομάδαΕΠΟΓκουστάβο Πογιέτειδήσεις τώρα