Αθλητισμός|14.11.2023 12:59

Ξέσπασε η Νικόλ Κυριακοπούλου για τις άθλιες συνθήκες προετοιμασίας που επικρατούν στον Άγιο Κοσμά: «Ντρέπεται και η ντροπή»!

Newsroom

Τα ανοιχτά προπονητήρια στο αθλητικό κέντρο του Άγιου Κοσμά παραμένουν δίχως ρεύμα για τρίτη εβδομάδα παρά τις δεσμεύσεις των αρμοδίων ότι θα επιλυθεί το πρόβλημα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την προβληματική προετοιμασία των Ελλήνων αθλητών σε μια χρονιά που είναι και Ολυμπιακή λόγω των θερινών αγώνων που είναι προγραμματισμένοι να γίνουν στο Παρίσι.

Προ εβδομάδων άγνωστοι έκλεψαν τα καλώδια στις εγκαταστάσεις του Άγιου Κοσμού, με εξαίρεση το κλειστό, κάτι που έχει ως συνέπεια να μην υπάρχει ρεύμα στις εγκαταστάσεις. Απ' τη στιγμή που ο ήλιος δύει, πέφτει σκοτάδι στα προπονητήρια γεγονός που καθιστά αδύνατη την προετοιμασία των αθλητών.

Το ξέσπασμα της Κυριακοπούλου

Παράλληλα, το πρωί η εγκατάσταση μοιάζει περισσότερο με εργοτάξιο παρά με χώρο άθλησης.  Χαρακτηριστική είναι η εικόνα που μετέφερε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του επί κοντώ Νικόλ Κυριακοπούλου, η οποία προσπαθεί να γυμναστεί στον Άγιο Κοσμά. Μάλιστα ανέφερε πως πρόβλημα υπάρχει ακόμα και στις τουαλέτες!

«Η κατάντια του Αγιου Κοσμά. Είναι η 3η εβδομάδα κοροϊδίας μέσα στα μούτρα μας ότι θα φτιαχτούν τα φώτα… Για να μην πω για τις τουαλέτες που δεν υπάρχουν και ακόμα περιμένουμε να φτιαχτούν. Ντρέπεται και η ντροπή» το χαρακτηριστικό της μήνυμα.

Παράλληλα, έθιξε και το θέμα του κλειστού, στο οποίο, όπως τονίζει, δεν έχει γίνει καμία εργασία συντήρησης και ο τάπητας και τα στρώματα βρίσκονται σε τραγική κατάσταση. «Και ναι, εδώ σ' αυτό το αίσχος προσπαθούμε να κάνουμε άλματα. Αυτός ο διάδρομος θέλει ξανά αλλαγή, θα είναι η 4η φορά μέσα σε 1,5 χρόνο. Εάν αποφασίσουν να το φτιάξουν. Παρακαλάμε από τον Ιούνιο να μας το φτιάξουν και η αδιαφορία είναι το κάτι άλλο», έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram.

Και πρόσθεσε: «Στρώμα άλματος επί κοντώ... είχαμε. Έχει ζητηθεί καινούργιο και μόνο μπαλώματα γίνονται. Κυρίες και κύριοι, αυτή είναι η κατάσταση που βιώνουμε καθημερινά για να κάνουμε προπόνηση. Αυτή είναι η προετοιμασία μας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024. Χωρίς φώτα, τουαλέτες, διαδρόμους, στρώμα (άλματος επί κοντώ), νερό (κατά καιρούς). Και άγνωστο για το πότε θα πρέπει να φύγουμε από το στάδιο χωρίς άλλο στάδιο. Φοβόμαστε ότι μια μέρα θα τα δούμε όλα γκρεμισμένα, χωρίς προειδοποίηση και χωρίς στάδιο, όπως έχουν πει...».

Άγιος Κοσμάςειδήσεις τώραστίβοςΝικόλ Κυριακοπούλου