Αθλητισμός|26.03.2019 17:31

Κανονικά παρών στο Champions League ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Αλέξανδρος Λοθάνο

Λίγα λεπτά μετά το φινάλε του αγώνα της Πορτογαλίας με την Σερβία για τα προκριματικά του Euro 2020 (1-1), ο Κριστιάνο Ρονάλντο εμφανίζονταν καθησυχαστικός. «Γνωρίζω το σώμα μου και δεν είναι κάτι σοβαρό. Θα είμαι πίσω σε μια με δύο εβδομάδες» διαβεβαίωνε ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Γιουβέντους, τον οποίο φαίνεται πως επιβεβαιώνουν οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε στην Λισσαβόνα.

Σε ανακοίνωσή της, ο ιταλικός σύλλογος ανέφερε ότι ο «CR7» υπέστη «έναν ελαφρύ τραυματισμό στον δεξιό μηρό», ο οποίος φαίνεται πως δεν είναι ικανός να τον αφήσει εκτός από την πρώτη, σπουδαία αναμέτρηση με τον Αγιαξ για τα προημιτελικά του Champions League, την Τετάρτη 10 Απριλίου.

Σε δύο εβδομάδες από τώρα, δηλαδή, όπως προέβλεψε από το βράδυ της Δευτέρας (25/03) ο Κριστιάνο, ο οποίος αναμένεται να προφυλαχθεί – ξεκουραστεί από τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, στα παιχνίδια πρωταθλήματος με την Εμπολι (30/03), την Κάλιαρι (02/04) και την Μίλαν (06/04).

Η Γιούβε, άλλωστε, έχει «καθαρίσει» προ πολλού την «υπόθεση τίτλος» στην Serie A, ούσα 15 βαθμούς (!) μπροστά από την δεύτερη Νάπολι, δέκα αγωνιστικές πριν από το φινάλε του πρωταθλήματος.

ποδόσφαιροΤσάμπιονς ΛιγκΓιουβέντουςΚριστιάνο Ρονάλντο