Αθλητισμός|02.12.2023 22:17

Super League: Άλμα εξάδας για τον Αστέρα Τρίπολης που λύγισε στο τέλος τον Πανσερραϊκό

Newsroom

Ο Μιριτέγιο εκμεταλλεύτηκε το... δώρο του Χόβαν και ο Αστέρας Τρίπολης έκαμψε την αντίσταση του Πανσερραϊκού στο Θ. Κολοκοτρώνης. Οι Αρκάδες επικράτησαν 1-0 για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League κι έκαναν άλμα εξάδας. Απ' την άλλη πλευρά, τα Λιοντάρια του Πάμπλο Γκαρσία μπορεί να ηττήθηκαν για τρίτο σερί ματς αλλά θα μπορούσαν να ισοφαρίσουν στο φινάλε.

Το ημίχρονο έληξε δίχως γκολ με τις δυο ομάδες να έχουν τις στιγμές τους αλλά τον Αστέρα να δείχνει πιο απειλητικός. Τελικά η... λύτρωση για την αρκαδική ομάαδα ήρθε στο 78ο λεπτό. Ο Μιριτέγιο, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή λίγο νωρίτερα, πήρε την πάσα του Μπαρτόλο, που εκμεταλλεύτηκε τα διαδοχικά λάθη των Χοβάν και Μπέργκστρομ, για το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Όμως στο φινάλε η ομάδα των Σερρών είχε τεράστια ευκαιρία για να σκοράρει όταν ο Παπαδόπουλος απέκρουσε το σουτ του Άλεξιτς σε επικίνδυνο τετ α τετ. Το 1-0 έμεινε, με τον Αστέρα του Μίλαν Ράσταβατς να φτάνει σε δεύτερη σερί νίκη και να σκαρφαλώνει στην έκτη θέση αφήνοντας τον Πανσερραϊκό τέσσερις βαθμούς πίσω του.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Κάστανο, Τζουκάνοβιτς, Καρμόνα, Αλβαρες, Μουνάφο (90’+3’ Αλάγκμπε), Γκος (59’ Σουρλής), Κρεσπί (60’ Σίτο), Καλτσάς, Ζουγλής (60’ Μπαρτόλο), Μάντζης (71’ Μιριτέλο).

Πανσερραϊκός: Χοβάν, Γκοτζαμανίδης, Μπέργκστρομ, Δεληγιαννίδης, Πηλέας (72’ Πεταυράκης), Στάικος (72’ Μορέιρα), Ουεντραόγκο, Μούργος (84’ Τόμας), Χατζηστραβός (80’ Σοφιανός), Μασαρίποφ, Άλεξιτς.

ΠανσερραϊκόςSuperLeagueΑστέρας Τρίποληςειδήσεις τώρα