Αθλητισμός|16.12.2023 19:08

Premier League: Σοκ στο Μπόρνμουθ - Λούτον, κατέρρευσε ο Τομ Λόκιερ - Διακόπηκε οριστικά ο αγώνας

Newsroom

Ο Τομ Λόκιερ κατέρρευσε ξαφνικά κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Μπόρνμουθ με την Λούτον για την Premier League προκαλώντας σοκ στον κόσμο του ποδοσφαίρου.

Στο γήπεδο της Μπόρνμουθ εκτυλίχθηκαν σκηνές τρόμου και αγωνίας καθώς στο 65' ο αρχηγός της Λούτον Τόμ Λόκιερ κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο. Ο 28χρονος αμυντικός έχει ιατρικό ιστορικό, καθώς είχε χάσει ξανά τις αισθήσεις του στον τελικό ανόδου στο Γουέμπλεϊ απέναντι στην Κόβεντρι, ενώ το καλοκαίρι είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να επιλύσει ένα πρόβλημα στην καρδιά του, το οποίο του προκαλούσε αρρυθμίες και ταχυπαλμίες.

Η αναμέτρηση διεκόπη, ενώ από το πρώτο δευτερόλεπτο τα ιατρικά επιτελεία των δύο ομάδων έσπευσαν για να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες… Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Λόκιερ κατέρρευσε μετά από ένα χτύπημα στο κεφάλι και σύμφωνα με όσα προκύπτουν από τα αγγλικά Μέσα έχει τις αισθήσεις του και ανταποκρίνεται στα ερεθίσματα.

Καθόλη τη διάρκεια που ο Λόκιερ βρισκόταν στο έδαφος η αγωνία ήταν έκδηλη σε συμπαίκτες, αντιπάλους και οπαδούς, οι οποίοι κατά τη μεταφορά του εκτός αγωνιστικού χώρου τον χειροκρότησαν θερμά.

Ο προπονητής της Λούτον Ρομπ Έντουαρντς φανερά συγκινημένος κι αφού ο παίκτης του είχε διακομιστεί στο νοσοκομείο, βγήκε στον αγωνιστικό χώρο και χειροκρότησε τους φίλους της Μπόρνμουθ για τη στήριξη που παρείχαν...

ΜπόρνμουθΛούτονPremier Leagueειδήσεις τώρα