Αθλητισμός|29.03.2019 00:22

Εuroleague: Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός καθορίζουν την τύχη τους

Newsroom

Η ήττα (73-74) του Παναθηναϊκού από τη Ρεάλ Μαδρίτης στην εκπνοή του ματς χάρη στο τρομερό τρίποντο του Ρούντι Φερνάντεθ πλήγωσε αλλά δεν σκότωσε τους «πράσινους». Κι αυτό γιατί το «τριφύλλι» παραμένει σε τροχιά πρόκρισης.

Αρκεί η ομάδα του Ρικ Πιτίνο να νικήσει την ερχόμενη Πέμπτη (4/4, 21.00) την Μπουντούτσνοστ στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Εφόσον συμβεί αυτό ο Παναθηναϊκός, ανεξάρτητα από τα υπόλοιπα αποτελέσματα, θα κλείσει θέση για την τελική οκτάδα της Euroleague.

Κάτι ανάλογο ισχύει και για τον Ολυμπιακό, που είδε την Φενερμπαχτσέ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς να του προσφέρει ένα πολύτιμο δώρο. Η εντός έδρας ήττα της Αρμάνι Μιλάνο από την τουρκική ομάδα με 90-104 δίνει τη δυνατότητα στους «ερυθρόλευκους» να στηριχτούν αποκλειστικά και μόνο στις δικές τους δυνάμεις καθώς αν νικήσουν στα δύο εναπομείναντα ματς στο ΣΕΦ, αρχικά τη Ζαλγκίρις την Παρασκευή (29/3, 21.30) και εν συνεχεία την επόμενη Παρασκευή (5/4, 21.30) για την 30ή αγωνιστική την Νταρουσάφακα θα προκριθούν στα πλέι οφ της Euroleague δίχως να ενδιαφέρονται για τα άλλα παιχνίδια.

Η βαθμολογία της Euroleague

ΠαναθηναϊκόςμπάσκετΟλυμπιακόςEuroleague