Αθλητισμός|28.12.2023 20:00

Όλη η συγκίνηση σε ένα βίντεο: Ο ξεχωριστός 12χρονος φίλος της Λίβερπουλ και η συναισθηματική συνάντηση με τον Γιούργκεν Κλοπ

Newsroom

Ο 12χρονος Ντάιρ γεννήθηκε με μια σπανιότατη πάθηση, που ονομάζεται σύνδρομο Crommelin. Δεν έχει χέρια από τους αγκώνες και κάτω και λείπει το μηριαίο οστό και στα δύο πόδια. Θα μετακινείται με αναπηρικό αμαξίδιο για όλη του τη ζωή. Πρόκειται για μια πάθηση που εντοπίζεται σε μόλις 7-8 άνθρωπους παγκοσμίως, όπως είπε η μητέρα του. Είναι όμως ένα πανέξυπνο και ιδιαίτερα ώριμο για την ηλικία του αγόρι, που έχει ένα μεγάλο πάθος: τη Λίβερπουλ.

Ο Ντάιρ δηλώνει ότι η Λίβερπουλ «είναι η ζωή μου» και «ο καλύτερος φίλος μου» και προσθέτει: «Σημαίνει απολύτως τα πάντα. Δεν μπορώ να το εκφράσω με λόγια. Είναι απλώς μια πλήρης απόδραση. Δεν υπάρχει απολύτως τίποτα που να αγαπώ περισσότερο από τη Λίβερπουλ» είπε για την αγαπημένη του ομάδα.

Η πρόσκληση του Κλοπ

Τον περασμένο Σεπτέμβριο κατόρθωσε να βρεθεί για πρώτη φορά στο Άνφιλντ κάνοντας πραγματικότητα ένα όνειρο ζωής. Τη στιγμή που άκουσε το περίφημο You'll never walk alone απ' το Kop την εξέδρα των φανατικών φίλων της Λίβερπουλ, λύγισε. Ήταν τόσο μεγάλη η συγκίνησή του που ξέσπασε σε λυγμούς και μετά βίας μπόρεσε να τραγουδήσει το αγαπημένο του τραγούδι.

Το video με τον μικρό Ντάιρ να λυγίζει ακούγοντας το You'll never walk alone έγινε viral και το παρακολούθησαν εκατομμύρια άνθρωποι. Ένας απ' αυτούς ήταν ο Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος συγκινήθηκε απ' το μοναδικό πάθος και την αγνή αγάπη του Ντάιρ για τη Λίβερπουλ. Ο Γερμανός προπονητής των Reds, αρχικά έστειλε ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα στον Ντάιρ λέγοντας του ότι ο ίδιος και οι παίκτες του είδαν το βίντεο και το λάτρεψαν, ενώ στη συνέχεια κάλεσε τον δακρυσμένο Ντάιρ και την οικογένειά του να παρακολουθήσουν έναν αγώνα στο Άνφιλντ. Και τι τύχη; Ο Ντάιρ παρακολούθησε από κοντά την επική ανατροπή της Λίβερπουλ επί της Φούλαμ με 4-3...

«Ζωή χωρίς συναισθήματα, πόσο βαρετή»

Οι εκπλήξεις όμως είχαν και συνέχεια για τον Ντάιρ, ο οποίος την επόμενη μέρα βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της Λίβερπουλ προσκεκλημένος του Κλοπ. Ο απίθανος Γερμανός τον υποδέχθηκε με μια ζεστή αγκαλιά και με όμορφα λόγια. Οι δυο τους μίλησαν για λίγη ώρα για τα συναισθήματα που προκαλεί το ποδόσφαιρο και στη συνέχεια ο Κλοπ ανέλαβε να τον ξεναγήσει στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Ο Ντίας και ο Νούνιες μπήκαν στο δωμάτιο για να του δωρίσουν μία φανέλα, ενώ στη συνέχεια ο Κλοπ του έδειξε τα τρόπαια της ομάδας, τον πήγε στους χώρους όπου βρίσκονταν οι παίκτες της Λίβερπουλ. Η τελευταία έκπληξη για τον μικρό Ντάιρ ήταν η έλευση του Μοχάμεντ Σαλάχ, του αγαπημένου του ποδοσφαιριστή. Η συγκίνηση και τα έντονα συναισθήματα του Ντάιρ καθόλη τη διάρκεια του εννιάλεπτου βίντεο είναι εμφανή. Άλλα όπως του λέει κι ο Κλοπ προς το τέλος της συνάντησής τους: «Ζωή χωρίς συναισθήματα, φαντάσου το. Πόσο βαρετή θα ήταν!».

Δείτε το απίθανο βίντεο

ειδήσεις τώραΓιούργκεν ΚλοπΛίβερπουλ