Αθλητισμός|04.01.2024 16:59

Αποκαλύψεις από Μαντί Καμαρά: «Ο πρόεδρος θέλει να ανανεώσω για να με πουλήσει στην Νότιγχαμ αλλά είπα όχι»

Newsroom

Σε μια σημαντική αποκάλυψη προέβη ο Μαντί Καμαρά, ο οποίος μιλώντας σε γαλλική ιστοσελίδα τόνισε ότι δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, απ' τον οποίο θα αποχωρήσει μετά τη λήξη του.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα imedias.net, η οποία επικοινώνησε μαζί του για να διερευνήσει αν προτίθεται να μετακομίσει στην Λυών, ο μέσος από τη Γουινέα, όχι μόνο αποκάλυψε ότι δεν θα ανανεώσει με τον Ολυμπιακό αλλά είπε κι ότι ο πρόεδρος της ομάδας θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Ερυθρόλευκους ώστε στη συνέχεια να τον πουλήσει στην έτερη ομάδα του, Νότιγχαμ Φόρεστ!

«Θέλω να φύγω»

«Έχω προτάσεις, αλλά το πρόβλημα είναι ότι ο πρόεδρος θέλει να ανανεώσω και μετά να με πουλήσει στην άλλη του την ομάδα, την Νότιγχαμ Φόρεστ. Κάπως έτσι, θα βρίσκομαι για πάντα στο κανάλι του. Αλλά, του είπα όχι! Θέλω να φύγω και να πάω σε κάποιο άλλο πρότζεκτ. Με δεδομένο αυτό, εδώ και τρία χρόνια δεν κάνουν κάτι άλλο παρά να με μπλοκάρουν από το να φύγω», είπε ο Μαντί Καμαρά.

Ο μέσος των Πειραιωτών αναφέρθηκε και στο διάστημα που αγωνίστηκε ως δανεικός (με οψιόν αγοράς) στη Ρόμα, όπου ο Ολυμπιακός, όπως αφήνει να εννοηθεί, δεν έκανε τίποτα για να διευκολύνει τη μεταγραφή στους Τζιαλορόσι: «Το έκαναν ακόμα και με τη Ρόμα, ώστε να επιστρέψω στην Ελλάδα. Τώρα λοιπόν είμαι σε θέση να αποχωρήσω ως ελεύθερος».

Ακόμα, στο δημοσίευμα σημειώνεται ότι ο Καμαρά αρχίζει να χρησιμοποιείται σταδιακά όλο και λιγότερο και να γίνεται πλέον πολύ πιο συχνά αλλαγή, πληροφορία που το ρεπορτάζ αποδίδει στο περιβάλλον του παίκτη. Μάλιστα, όπως αφήνεται να εννοηθεί, η στάση του Ολυμπιακού λειτουργεί ως μέσο πίεσης προς τον παίκτη προκειμένου να ανανεώσει.

Ωστόσο, ξεκαθαρίζεται ότι ο Μαντί Καμαρά δεν πρόκειται να αλλάξει στάση καθώς έχει αποφασίσει ότι θα αποχωρήσει μετά το τέλος του συμβολαίου του. Μάλιστα δεν αποκλείεται, πλέον να κινηθεί πιο γρήγορα η διαδικασία αποχώρησής του, ιδίως μετά τις αποκαλύψεις του...

Κατέβηκε η συνέντευξη

Λίγη ώρα αργότερα πάντως, κι όταν το θέμα πήρε μεγάλη έκταση στην Ελλάδα, η συνέντευξη κατέβηκε απ' την ιστοσελίδα!

Μαντί ΚαμαράΝότιγχαμ ΦόρεστΟλυμπιακόςΒαγγέλης Μαρινάκηςειδήσεις τώρα