Αθλητισμός|16.01.2024 07:39

Συγκινεί η Λίβερπουλ: Πραγματοποιεί το όνειρο του Σβεν Γκόραν Έρικσον να κάτσει στον πάγκο της

Newsroom

Οι οπαδοί της Λίβερπουλ έχουν ξεκινήσει μια εκστρατεία και ζητούν ο πρώην προπονητής της Αγγλίας Σβεν-Γκόραν Έρικσον να πραγματοποιήσει το «όνειρό» του να αναλάβει τον πάγκο της ομάδας.

Οι οπαδοί των Reds κάλεσαν τον σύλλογο να επιτρέψει στον 75χρονο Σουηδό να διευθύνει τον εντός έδρας αγώνα των Liverpool Legends με τους Ajax Legends τον Μάρτιο. Μάλιστα η διοίκηση της ομάδας φαίνεται πως έχει κινητοποιηθεί μετά το αίτημα των φιλάθλων.

Έχει καρκίνο σε τελικό στάδιο

Ο Έρικσον ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα ότι διαγνώστηκε με καρκίνο σε τελικό στάδιο. Αποκάλυψε επίσης ότι ήταν οπαδός των Reds και ότι «πάντα επιθυμούσε να γίνει προπονητής της Λίβερπουλ»

«Ο πατέρας μου είναι ακόμα ζωντανός και εξακολουθεί να είναι οπαδός της Λίβερπουλ, και είμαι κι εγώ οπαδός της Λίβερπουλ, πάντα ήμουν», δήλωσε ο Έρικσον στο Sky News.

«Οπότε πάντα επιθυμούσα να γίνω προπονητής της Λίβερπουλ, και αυτό δεν θα συμβεί σίγουρα, αλλά εξακολουθώ να είμαι οπαδός της Λίβερπουλ», πρόσθεσε.

Όταν ρωτήθηκε αν θα δεχόταν τη θέση, ο Έρικσον δήλωσε στο Good Morning Britain: «Θα δεχόμουν φυσικά, αυτό ήταν το όνειρό μου. Θα υπήρχαν πολλοί καλοί ποδοσφαιριστές, Αυτό ήταν πάντα το όνειρό μου, αλλά δεν παραπονιέμαι. Είχα πολλές καλές ποδοσφαιρικές ομάδες, τις εθνικές ομάδες και τους συλλόγους, οπότε είμαι χαρούμενος ούτως ή άλλως».

προπονητήςειδήσεις τώραΛίβερπουλκαρκίνος