Basket League: Με νίκη πάει η ΑΕΚ για την πρόκριση
Μενέλαος ΣεβαστιάδηςΜε το μυαλό, αναπόφευκτα, στην μεγάλη ρεβάνς με την Μπάμπεργκ την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ για την πρόκριση στο final four του BCL, η ΑΕΚ έκανε το καθήκον της και στην Basket League και νίκησε τον Αρη με 81-73 μετά από ένα θεαματικό παιχνίδι.
Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης (21π.) ήταν ο ηγέτης για την ομάδα του Λούκα Μπάνκι, που δεν είχε φυσικά τον Γιόνας Ματσιούλις ο οποίος θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν ενώ στην τελευταία περίοδο ξεκούρασε και τον Τζόρνταν Θίοντορ.
Πριν από το τζάμπολ η διοίκηση της ΚΑΕ τίμησε τρεις παλαίμαχους παίκτες με μεγάλη προσφορά σε δύκολα χρόνια, τους Γιώργο Αγιασωτέλη, Βασίλη Λαννέ και Παναγιώτη Αριδά.
Η ΑΕΚ, με δεδομένες τις αφαιρέσεις βαθμών του Ολυμπιακού, κρατάει στα χέρια της την δεύτερη θέση της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.
Στον αγώνα που ολοκλήρωσε το σημερινό πρόγραμμα, ο Προμηθέας βγήκε νικητής από ένα συναρπαστικό παιχνίδι με τον Ηφαιστο με σκορ 73-68.
- Αν είναι δυνατόν κάμπιες και KFC; Παράξενα χριστουγεννιάτικα έθιμα και παραδόσεις που δεν θα πιστεύατε ποτέ ότι υπάρχουν!
- Νέες αποκαλύψεις για ΟΠΕΚΕΠΕ: Οι «αγροτοπατέρες» και η… δραστική φόρμουλα για να ξεφεύγουν από ελέγχους
- Υπόθεση Τζιν Χάνλον: «Φως» στο θρίλερ του θανάτου της 16 χρόνια μετά - Το ημερολόγιο που έδειξε τον δολοφόνο
- «Θα επιστρέψω ακόμα πιο δυνατή»: Η πρώτη ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου μετά τη νοσηλεία της στο νοσοκομείο