Αθλητισμός|28.01.2024 19:52

Συγκινημένος ο Γιούργκεν Κλοπ στο πρώτο του ματς στο Άνφιλντ μετά την ανακοίνωση ότι αποχωρεί - 5άρα της Λίβερπουλ

Newsroom

Η ανακοίνωση της αποχώρησης του Γιούργκεν Κλοπ από τον πάγκο της Λίβερπουλ το ερχόμενο καλοκαίρι φόρτισε συναισθηματικά την ατμόσφαιρα στο Άνφιλντ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης των Κόκκινων με τη Νόριτς για το Κύπελλο Ελλάδας. Η ομάδα του Μερσεσάιντ επικράτησε άνετα με 5-2 και πήρε την πρόκριση στους 16 αλλά το ενδιαφέρον στράφηκε στον Γερμανό τεχνικό, ο οποίος δεν έκρυψε τη συγκίνησή του.

Ιδίως πριν από την έναρξη της αναμέτρησης ο Κλοπ ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος ακούγοντας τους οπαδούς της Λίβερπουλ να τραγουδούν με μοναδικό πάθος το You'll never walk alone...

Στο αγωνιστικό σκέλος η Λίβερπουλ νίκησε εύκολα τη Νόριτς με 5-2. Ο Τζόουνς άνοιξε το σκορ στο 16', τα Καναρίνια ισοφάρισαν στο 22' με τον Γκίμπσον αλλά οι Κόκκινοι βρήκαν γκολ με τον Νούνιες στο 28', τον Ζότα στο 53' και τον Φαν Ντάικ στο 63' για το 4-1. Η Νόριτς μείωσε (4-2) με τον Σάινθ στο 69' προτού διαμορφώσει το τελικό σκορ στο 90+5' ο Γκράβενμπερχ.

Η Λίβερπουλ πήρε το εισιτήριο για τουςς 16 του Κυπέλλου, ενώ ήδη έχει προκριθεί στον τελικό του Λιγκ Καπ, στους 16 του Europa League, ενώ προπορεύεται και στην Premier League.

Γιούργκεν ΚλοπPremier LeagueΛίβερπουλειδήσεις τώρα