Αθλητισμός|29.01.2024 17:49

ΑΕΚ: Η συγκινητική ανάρτηση του Πισάρο για τη θεία του που δολοφονήθηκε: «Θα μου λείψεις πολύ, αναπαύσου εν ειρήνη»

Newsroom

Σοκ προκαλούν οι ειδήσεις από το Μεξικό για τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Ροδόλφο Πισάρο, καθώς η θεία του σκοτώθηκε κι η μητέρα του με τον θείο του τραυματίστηκαν μετά από επίθεση αγνώστων στο σπίτι της πρώτης.

Ο 29χρονος άσος μεσοεπιθετικός της Ένωσης λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση του τραγικού γεγονότος αποχαιρέτησε τη θεία του με ανάρτηση στα social media.

Η ανάρτηση του Πισάρο

«Θεία μου, θα μου λείψεις πολύ. Είχες πάντα ένα χαμόγελο για όλους και θα σε θυμάμαι με αυτό το χαμόγελο. Σε αγαπώ πολύ. Αναπαύσου εν ειρήνη».

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από την αιματηρή επίθεση

Η επίθεση έγινε το βράδυ του Σαββάτου στην πόλη Μαδέρο της πολιτείας Ταμαουλίπας και η Εισαγγελία έχει ανοίξει φάκελο, ξεκινώντας έρευνα για τη διαλεύκανση της υπόθεσης και για τη σύλληψη των δραστών.

Τα θύματα εντόπισε η οικιακή βοηθός, η οποία ενημέρωσε τους συγγενείς ενώ η μητέρα του άσου της ΑΕΚ και ο θείος του μεαφέρθηκαν στο νοσοκομείο της περιοχής. Η θεία του βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της και μάλιστα τυλιγμένη σε κουβέρτες.

Τα "κίνητρα" της επίθεσης ήταν η απαγωγή όπως αναφέρει η ιστοσελίδα mediotiempo, ενώ σύμφωνα με την ίδια πηγή, η μητέρα του τραυματίστηκε από σφαίρες ενώ ο θείος του βρέθηκε δεμένος χειροπόδαρα.

ειδήσειςΑΕΚειδήσεις τώραδολοφονίαΜεξικό