Τρομερός Μπρούνο Γκιμαράες: Αντάλλαξε τη φανέλα του με... σοκολάτες - Το φοβερό βίντεο
NewsroomΜετά το τέλος κάθε αγώνα, σχεδόν σε όλα τα γήπεδα του κόσμου, υπάρχει κάποιος που φωνάζει τον αγαπημένο του ποδοσφαιριστή για να του δώσει τη φανέλα του.
Κάτι ανάλογο συνέβη και το βράδυ της Δευτέρας στο Μπέρμιγχαμ και στον αγώνα Άστον Βίλα-Νιούκαστλ με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με 3-1 σπάζοντας έτσι το αήττητο εντός έδρας σερί της ομάδας του Ουνάι Έμερι.
Δυο τεράστιες σοκολάτες σαν... Κύπελλο
Στο φινάλε, ο Μπρούνο Γκιμαράες ήταν ο τελευταίος παίκτης των νικητών που μπήκε στη φυσούνα κι εκεί μία φίλαθλος του έδωσε κάτι και του ζήτησε τη φανέλα του με τον Βραζιλιάνο να τη δίνει αμέσως.
Αρχικά δεν γίνεται αντιληπτό τι ακριβώς αντάλλαξε ο Βραζιλιάνος μέσος με τη φίλαθλο, αλλά την απορία φρόντισε να τη λύσει η κάμερα της Νιουκάστλ που περίμενε τους ποδοσφαιριστές εντός της φυσούνας.
Εκεί, ο Γκιμαράες εμφανίστηκε να κρατά στα χέρια του δύο τεράστιες σοκολάτες!
- Μπλόκα αγροτών: Τα επόμενα βήματα μετά τα μέτρα του Μητσοτάκη και η πρόταση για απόβαση τρακτέρ στην Αθήνα
- Axios: Αποκάλυψη για μυστική συνάντηση του Γουίτκοφ με τον εξόριστο διάδοχο του Ιράν, Ρεζά Παχλαβί
- Εξαφάνιση 16χρονης από την Πάτρα: Αγωνία για τη Λόρα - Το νέο βίντεο από Ζωγράφου και το μήνυμα του πατέρα της
- Μια μυστηριώδης λάμψη από την άκρη του σύμπαντος: Η ανθρωπότητα έλαβε σήμα... πριν από 13 δισ. χρόνια