Αθλητισμός|01.02.2024 12:28
Στα άκρα οι σχέσεις Ολυμπιακού - Καμαρά: Κλήθηκε για απολογία και πηγαίνει στη Β' Ομάδα
NewsroomΑπολύτως συσαρεστημένοι είναι στον Ολυμπιακό με τον Μαντί Καμαρά, ο οποίος κλήθηκε σε απολογία ενώ θα προπονείται από εδώ και στο εξής με τη Β’ ομάδα.
«Αντιεπαγγελματική συμπεριφορά»
Αιτία είναι η αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του μέσου από τη Γουϊνέα τις τελευταίες ημέρες, καθώς σύμφωνα με διαρροές, «καθυστερεί στις προπονήσεις και δείχνει μια αδιαφορία».
Ο ίδιος είχε ξεκαθαρίσει πως δεν θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Ελλάδα, μετά τα παιχνίδια Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.
Ωστόσο, δεν έφερε κάποια καλή πρόταση και ήταν αρνητικός να πάει σε ομάδες στην Τουρκία ή στη Σασουόλο, όταν τέθηκε θέμα ανταλλαγής του με τον Ούρος Ράσιτς.
Στον Ολυμπιακό πάντως τονίζουν δεν μπορούν να δεχτούν τέτοιες συμπεριφορές από κανέναν, γι’ αυτό κλήθηκε ο παίχτης κλήθηκε σε απολογία.
Διαβάστε ακόμη
- ΕΟΔΥ: Νέο επιστημονικό συμβούλιο μετά τις μαζικές παραιτήσεις των 13 μελών - Όλα τα ονόματα
- «Παύλο νικήσαμε, τους τσάκισες»: Οι συγκινητικές δηλώσεις της Μάγδας Φύσσα μετά την αυλαία στη δίκη της Χρυσής Αυγής
- Ηλεκτρονικές απάτες: Νέο κύμα phising - Μαζικά παραπλανητικά SMS δήθεν από την Τροχαία
- Σπείρα απέσπασε 710.000 ευρώ από πατέρα πρώην βουλεύτριας της ΝΔ - «Μας τα έδωσε για να εξαγοράσει τις ψήφους μας»