Αθλητισμός|01.02.2024 13:42

Γλυκοκοιτά την Skuderia ο Χάμιλτον; Φουντώνουν τα σενάρια για μεταγραφή - «βόμβα» στη Ferrari

Newsroom

Όλο και φουντώνουν τα σενάρια για μεταγραφή - «βόμβα» του Λιούις Χάμιλτον στη Ferrari το 2025, με πολλές αθλητικές πηγές να επιβεβαιώνουν πως οι διαπραγματεύσεις με τη Scuderia βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο. Προς το παρόν, όμως, δεν έχει γίνει γνωστό εάν έχει υπογράψει συμβόλαιο ή κάποιο άλλο προσύμφωνο.

Και η ιταλική εφημερίδα formu1a.uno δημοσίευσε το ενδεχόμενο της μεταγραφής του Χάμιλτον στη Scuderia το 2025, αν και έχει συμβόλαιο έως και το τέλος του 2025 με τη Mercedes F1. Το συμβόλαιο αυτό, ωστόσο, του δίνει την επιλογή να αποχωρήσει από το Μπράκλεϊ στο τέλος του 2024.

Τέλος η πίστη του στη Mercedes;

Το ενδεχόμενο μεταγραφής του Λιούις Χάμιλτον στο Μαρανέλο έχει έρθει πολλές φορές στο προσκήνιο, αλλά ο Βρετανός κάθε φορά δήλωνε πίστη στη Mercedes F1 -με την οποία, είτε στη McLaren είτε στην εργοστασιακή Mercedes, κέρδισε και τα επτά παγκόσμια πρωταθλήματά του!

Πριν λίγους μήνες, όμως, παραδέχθηκε πως είχε επαφές με τη Ferrari και με τον πρόεδρό της Τζον Έλκαν, ο οποίος έχει κάνει ξεκάθαρη την εκτίμηση που έχει για τον Βρετανό.

Ο νέος όρος που του επιτρέπει να «σπάσει» το συμβόλαιο

Τώρα η Ferrari φαίνεται να πείθει τον Χάμιλτον πως μπορεί να του προσφέρει καλύτερες πιθανότητες σε σχέση με τη Mercedes για να κατακτήσει το 7ο πρωτάθλημα της καριέρας του.

Υπενθυμίζεται ότι μετά από μήνες διαπραγματεύσεων με τον διευθυντή της Mercedes F1, Τότο Βολφ, ο Χάμιλτον και η βρετανική ομάδα ανακοίνωσαν τον περασμένο Σεπτέμβριο την επέκταση του συμβολαίου τους για ακόμα δύο χρόνια, 2024 - ’25. Ωστόσο, τώρα για πρώτη φορά φαίνεται ότι για το 2025 υπάρχει όρος που επιτρέπει στον Χάμιλτον να αποχωρήσει.

Mercedesειδήσεις τώραΛιούις ΧάμιλτονFormula 1Ferrari