Αθλητισμός|02.02.2024 20:33

«Βόμβες» Τσάβι και «επίθεση» στη διοίκηση της Μπαρτσελόνα: Δεν αξίζει να είσαι προπονητής εδώ - Νοθεύεται το πρωτάθλημα της Ισπανίας

Newsroom

Πριν κάτσει καλά-καλά η σκόνη από τον κρότο της «βόμβας» που «έσκασε» ο Τσάβι, τις προηγούμενες μέρες, με την ανακοίνωση πως διανύει τους τελευταίους του μήνες στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, ήρθε νέα, ακόμα πιο δυνατή, που σίγουρα θα συζητηθεί!

Στη σημερινή συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι με την Αλαβές εξαπέλυσε επίθεση κατά της διοίκησης του συλλόγου ενώ στη συνέχεια δεν παρέλειψε να εκφράσει τον εκνευρισμό του σχετικά με την αντιμετώπιση των Μέσων και την τεράστια πίεση που αισθάνεται κάθε προπονητής στους Μπλαουγκράνα.

«Σε κάνουν να νιώθεις πως δεν αξίζεις», είπε πριν λίγο καιρό, αλλά σε νέες δηλώσεις του εμφανίστηκε το ίδιο έξαλλος με την όλη κατάσταση γύρω από την Μπάρτσα, στεκόμενος ξανά στο πόσο έχει φθαρεί ψυχολογικά ως κόουτς των Καταλανών. «Φεύγω επειδή έχουν περάσει δυόμιση χρόνια σε αυτή τη δουλειά και η όλη διαδικασία του να είσαι προπονητής στην Μπαρτσελόνα πιστεύω πως απλά δεν αξίζει», είπε χαρακτηριστικά ο Τσάβι και έβαλε «φωτιά» στο εσωτερικό του συλλόγου.

«Νοθεύουν» το πρωτάθλημα!

Ο Ισπανός προπονητής δεν «μάσησε τα λόγια του» και ουσιαστικά εξέφρασε την απογοήτευσή του για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί διοικητικά ο σύλλογος στον οποίο μεγαλούργησε και δοξάστηκε ως ποδοσφαιριστής.

«Πολεμάς συνεχώς και αυτό δεν εκτιμάται. Σε κάποιο άλλο σύλλογο ναι αξίζει να είσαι προπονητής. Σε άλλες χώρες μάλιστα το απολαμβάνεις, εδώ σίγουρα όχι! Αποχωρώ γιατί βάζω τη Μπαρσελόνα πάνω από εμένα» συνέχισε, ενώ δήλωσε ξεκάθαρα ότι οι επίσημες εκπομπές της Ρεάλ Μαδρίτης «νοθεύουν» το πρωτάθλημα! «Οι εκπομπές της τηλεόρασης της Ρεάλ Μαδρίτης «νοθεύουν» τον ανταγωνισμό και επηρεάζουν τους διαιτητές. Το είπε και ο Σιμεόνε. Το βλέπουμε, δεν είμαστε χαζοί και απορώ που το δεχόμαστε» ήταν τα λόγια του, ενώ καταφέρθηκε εναντίον της ισπανικής ομοσπονδίας για το βαρύ πρόγραμμα.

Είναι ξεκάθαρο πια πως κάθε συνέντευξη του Τσάβι θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον από εδώ και στο εξής.

Μπαρτσελόναστημένα παιχνίδιαΤσάβιπαραίτησηνοθεία