Αθλητισμός|10.02.2024 21:27

Η Ρεάλ Μαδρίτης έδειξε στην Τζιρόνα ποιος είναι το αφεντικό στη La Liga - Τεσσάρα στο ντέρμπι κορυφής με σόου Βινίσιους - Μπέλιγχαμ

Newsroom

Η Ρεάλ Μαδρίτης διέλυσε την Τζιρόνα στο... υποτιθέμενο ντέρμπι κορυφής και έκανε άλμα τίτλου στη La Liga. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι ήταν υπερηχητική κι έστησε πάρτι στο Σαντιάγο Μπερναμπέου επικρατώντας με 4-0.

Με τον Βινίσιους και τον Μπέλιγχαμ να κάνουν φοβερά και τρομερά πράγματα μέσα στο γήπεδο, οι Μερένχες πανηγύρισαν μια σπουδαία νίκη που τους έφερε στο +5 απ' τη μεγάλη έκπληξη της τρέχουσας σεζόν στη La Liga, η οποία όμως λύγισε μπροστά στη Βασίλισσα. Ό,τι ακριβώς συνέβη και στον α' γύρο, οπότε η Ρεάλ είχε νικήσει με 3-0 στην έδρα της Τζιρόνα.

Ο Βίνι άνοιξε το σκορ μόλις στο 6' κι έδωσε ασίστ για το 2-0 στο 35' στον Μπέλιγχαμ, ο οποίος πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 54' και πάλι από εξαιρετική ενέργεια του Βραζιλιάνου. Απ' τα πόδια του Βινίσιους άρχισε και το 4-0, το οποίο πέτυχε στο 61' ο Ροντρίγκο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης παρέμεινε αήττητη στη La Liga για ακόμα ένα ματς καθώς έχει να ηττηθεί απ' τις 24 Σεπτεμβρίου. Συμπλήρωσε 18 σερί ματς δίχως ήττα στο πρωτάθλημα!

La LigaΤζιρόναειδήσεις τώραΡεαλ Μαδρίτης