Το Κατάρ σήκωσε το Κύπελλο Ασίας για δεύτερη σερί φορά - Επιβλήθηκε 3-1 της Ιορδανίας με τρία πέναλτι!
Οι Καταριανοί αναδείχθηκαν πρωταθλητές Ασίας για δεύτερη φορά μετά το 2019🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Το Κατάρ κατέκτησε για δεύτερη σερί διοργάνωση το Κύπελλο Ασίας (AFC Asian Cup) καθώς επικράτησε της Ιορδανίας με 3-1. Με τρία γκολ του Ακράμ Αφίφ με ισάριθμες εκτελέσεις πέναλτι (!) οι Καταριανοί σήκωσαν τον τίτλο μέσα στο σπίτι τους καθώς ο τελικός φιλοξενήθηκε στο στάδιο Λουσάιλ.
Ο Αφίφ άνοιξε το σκορ στο 22' με πέναλτι, οι Ιορδανοί ισοφάρισαν στο 67' με τον Αλ Ναϊμάτ, αλλά το Κατάρ βρήκε άλλα δύο γκολ απ' την άσπρη βούλα στο 73' και το 95'. Οι Καταριανοί έκαναν το back to back στους τίτλους καθώς είχαν επικρατήσει και το 2019 στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα της Ιαπωνίας ξανά με 3-1 και πάλι με τον Αφίφ να σκοράρει με πέναλτι (το τρίτο γκολ)!
CONGRATULATIONS QATAR 🏆🇶🇦#AsianCup2023 #HayyaAsia pic.twitter.com/RS1a2MjOnb
— The Supreme Committee for Delivery and Legacy (@RoadtoQatar_en) February 10, 2024
Η Ιορδανία μόλις στην πέμπτη παρουσία της σε τελική φάση Ασιατικού Κυπέλλου και στην παρθενική συμμετοχή της σε τελικό, έδωσε μεγάλη μάχη για να ολοκληρώσει τη μεγάλη έκπληξη αλλά λύγισε.
Ο τελικός του Κυπέλλου Ασίας
Η σιωπή του Φραπέ με τις πλάτες της ΝΔ, το σπάσιμο του αγροτικού μετώπου από τους Κρητικούς αγρότες και τα συγχαρητήρια του ΠΑΣΟΚ στον Πιερρακάκη
«Light rail» αντί σήραγγας: Στο Ρίο το τρένο το 2028 - Ο νέος σχεδιασμός προκαλεί ένταση στην Πάτρα
Ο Τραμπ θέλει να κάνει «την Ευρώπη Μεγάλη Ξανά» και ενισχύει την Ακροδεξιά
Τι σημαίνει η εκλογή Πιερρακάκη στην προεδρία του Eurogroup
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




