La Liga: Η Ράγιο Βαγεκάνο ανάγκασε ξανά σε γκέλα τη Ρεάλ Μαδρίτης!
NewsroomΗ Ράγιο Βαγεκάνο εξελίσσεται σε κακό δαίμονα της Ρεάλ Μαδρίτης. Μετά το 0-0 του πρώτου γύρου στο Σαντιάγο Μπερναμπέου, η ομάδα του Ινίγο Πέρεθ πήρε έναν πολύτιμο βαθμό και στέρησε άλλους δύο από τη Βασίλισσα στο Βαγέκας με το τελικό 1-1 για την 25η αγωνιστική της La Liga.
Οι γηπεδούχοι προέρχονταν από τρεις σερί ήττες και συνολικά επτά στις τελευταίες δέκα αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ από πολύ νωρίς με το γκολ του Χοσέλου στο 3΄, βρήκαν τον τρόπο ν' «απαντήσουν» και να ισοφαρίσουν πριν από το ημίωρο με τον Ραούλ Ντε Τομάς.
Η Ρεάλ τελείωσε το ματς με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Καρβαχάλ στις καθυστερήσεις. Για την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι ήταν η πέμπτη ισοπαλία στο πρωτάθλημα και τώρα περιμένει το αποτέλεσμα της Τζιρόνα στην έδρα της Μπιλμπάο στη μάχη για τον τίτλο.
- Απογευματινά χειρουργεία: Γιατί δεν πραγματοποιούνται στα δημόσια νοσοκομεία - Πόσες επεμβάσεις χάνονται από την πρωινή βάρδια
- Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στη Μαρινέλλα - Οι άγνωστες πλευρές της γυναίκας που σημάδεψε το ελληνικό τραγούδι
- Η Τρίτη «στρώνει» το χαλί στην κακοκαιρία: Τις επόμενες ώρες «χαλάει» ο καιρός - Η πρόγνωση Μαρουσάκη
- Σοκ στην Ιταλία: Έκοψαν και έκλεψαν από το φέρετρο το κεφάλι 29χρονου μοντέλου - Δολοφονήθηκε από πρώην της