Αθλητισμός|19.02.2024 15:32

Ο Κιλιάν Μπαπέ υπέγραψε για πέντε χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης αποκαλύπτει η Marca

Newsroom

Θέμα χρόνου είναι η ανακοίνωση της σπουδαίας μεταγραφής του Κιλιάν Μπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης. Όσο περνούν οι ημέρες βγαίνουν στην επιφάνεια λεπτομέρειες της συμφωνίας των δύο πλευρών και εκείνο που απομένει είναι η τυπική ανακοίνωση του mega deal των Μαδριλένων με τον Γάλλο σούπερ σταρ.

Ήδη ο Μπαπέ προ ημερών ανακοίνωσε στους ανθρώπους της Παρί Σεν Ζερμέν την οριστική απόφασή του να αποχωρήσει από την ομάδα το ερχόμενο καλοκαίρι καθώς ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του στο τέλος της σεζόν. Και όπως αναφέρει η ισπανική Marca, ο διεθνής επιθετικός έχει υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με τους Μερένχες! Πάντως η επίσημη παρουσίαση του Μπαπέ αναμένεται να γίνει το καλοκαίρι, μπροστά σε χιλιάδες οπαδούς της ομάδας στο νέο Σαντιάγο Μπερναμπέου.

15-20 εκατ. ευρώ οι απολαβές του

Το ίδιο ρεπορτάζ αποκαλύπτει ότι οι ετήσιες απολαβές του Γάλλου ποδοσφαιριστή θα κυμαίνονται από 15 έως 20 εκατομμυρια ευρώ, ενώ θα υπάρχουν και διάφορα μπόνους επίτευξης στόχων. Τα δύο προηγούμενα χρόνια, δηλαδή μετά την ανανέωση του συμβολαίου, του ο Μπαπέ λάμβανε στην Παρί 32 εκατ. ευρώ τον χρόνο κάτι που σημαίνει ότι στη Ρεάλ θα αμοίβεται με λιγότερα χρήματα!

MarcaLa LigaΚιλιάν ΜπαπέΡεαλ Μαδρίτηςειδήσεις τώρα