Αθλητισμός|24.02.2024 21:25

Άνετο πέρασμα της ΑΕΚ απ' τη Λαμία - Παρέμεινε μόνη στην κορυφή η Ένωση

Newsroom

Άνετο πέρασμα έκανε από την έδρα της Λαμίας η ΑΕΚ. Η Ένωση επικράτησε με 3-1 στο Αθ. Διάκος και διατηρήθηκε στην κορυφή της Super League για τη 24η αγωνιστική. Ο Βίντα, ο Ελίασον και ο Τσούμπερ πέτυχαν τα τρία γκολ των Κιτρινόμαυρων, ενώ ο Σίντκλεϊ σκόραρε για τους γηπεδούχους.

Η πλάστιγγα έγειρε από νωρίς υπέρ της ΑΕΚ καθώς μόλις στο 17' άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Βίντα έπειτα από κόρνερ του Άμραμπατ. Πριν από το φινάλε του ημιχρόνου η ομάδα του Αλμέιδα βρήκε και δεύτερο γκολ στο 41' φτάνοντας στο 0-2. Ο Πινέδα πάσαρε στον Ελίασον, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα. Η Λαμία είχε δύο καλές στιγμές με τον Τόσιτς και τον Μάλτσι δίχως όμως να βρει στόχο.

Στο 63' το παιχνίδι κρίθηκε οριστικά με την ΑΕΚ να σκοράρει για τρίτη φορά. Ο Άμραμπατ εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά και ο Τσούμπερ με ωραία κεφαλιά έγραψε το 0-3. Το τελικό 1-3 διαμορφώθηκε στο 64'. Ο Μάλτσι πάσαρε στον Σίντκλεϊ, ο οποίος σκόραρε.

ΠΑΣ Λαμία: Κοσέλεφ, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Κορνέζος, Σιμόν, Τζανδάρης (59' Σαντάνα), Νούνιες, Σίντκλεϊ, Τόσιτς (59' Λέικ), Σλίβκα, Μάλτσι (77' Τσούκαλος).

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ, Βίντα, Κάλενς, Πήλιος, Γιόνσον, Πινέδα (68' Λιούμπιτσιτς), Τσούμπερ (68' Μάνταλος), Άμραμπατ (81' Πισάρο), Ελίασον (81' Π. Φερνάντες), Πόνσε (81' Αραούχο).

ειδήσεις τώραΛαμία ΠΑΕΑΕΚSuperLeague