Αθλητισμός|02.04.2019 21:50

Ο 12χρονος... Γιάννης Αντετοκούνμπο λέγεται Τζαμάλ Μπράουν και θα αφήσει εποχή (vid)

Κώστας Ασημακόπουλος

Το όνομα του είναι Τζαμάλ Μπράουν και αν δικαιώσει τις εκτιμήσεις των ειδικών θα αφήσει εποχή στο παγκόσμιο μπάσκετ και φυσικά στο NBA. Είναι μόλις 12 ετών και το ύψος του είναι 1.85μ. όταν οι υπόλοιποι συνομήλικοι συμπαίκτες του με κόπο ξεπερνούν το 1.50μ.

Ο Μπράουν έκανε την εμφάνιση του στους σχολικούς αγώνες μπάσκετ και άφησε άφωνους τους πάντες. Θυμίζει κάτι από Γιάννη Αντετοκούμπο σε νεαρή ηλικία όταν ο Γιάννης αγωνίζονταν βέβαια στα ανοικτά γήπεδα μπάσκετ του Κολωνού και των Σεπολίων.

Κορυφαίοι μάνατζερ ταλέντων ήδη έχουν πολλά σχέδια και προτάσεις για το μέλλον του του 12χρονου Μπράουν αλλά τον πρώτο λόγο έχει το σχολείο στο οποίο αγωνίζεται και φυσικά οι γονείς του οι οποίοι δίνουν προτεραιότητα στις σπουδές του.

Ο Μπράουν μεταξύ των παιδιών της ηλικίας του δείχνει σαν ώριμος μπασκετμπολίστας ανάμεσα στους υπόλοιπους συμπαίκτες και αντιπάλους του, καρφώνει με άνεση στη λίγο χαμηλότερη σε ύψος μπασκέτα και οι κινήσεις του έχουν πλαστικότητα και αυτοπεποίθηση δείγμα σωστής προετοιμασίας αλλά και σωματικής διάπλασης.

T

Οι κηδεμόνες του για την ώρα δεν θέλουν να συζητούν την αθλητική εξέλιξη του… μικρού Μπράουν τουλάχιστον όχι πριν περάσει στο Κολλέγιο και αγωνιστεί στον ομώνυμο πρωτάθλημα.

T

Τζαμάλ ΜπράουνΓιάννης ΑντετοκούνμποΣπορμπάσκετ