Αθλητισμός|19.03.2024 08:38

Σαμπαλένκα: Πέθανε ξαφνικά ο σύντροφός της, Κονσταντίν Κολτσόφ

Newsroom

Πέθανε αιφνιδιαστικά ο Κονσταντίν Κολτσόφ, πρώην αθλητής στο χόκεϊ επί πάγου και σύντροφος της τενίστριας Αρίνα Σαμπαλένκα από το 2021.

Ο Κολτσόφ ήταν πρώην επαγγελματίας αθλητής και μέλος της Εθνικής Λευκορωσίας, ενώ είχε παίξει και στο NHL με τους Pittsburgh Penguins. Ο 42χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στις ΗΠΑ και η ενημέρωση ήρθε από την ομάδα του, Σαλαβάτ Γιουλάεφ Ουφά: «Με βαθιά λύπη σας ενημερώνουμε ότι ο προπονητής της Σαλαβάτ Γιουλάεφ, Κονσταντίν Κολτσόφ, πέθανε».

Η Σαμπαλένκα και ο Κολτσόφ ήταν μαζί από το 2021 και πολλές φορές την ακολουθούσε σε περιοδείες που έκανε στο πλαίσιο των τουρνουά της WTA. Τα διεθνή ΜΜΕ αναφέρουν ότι τις τελευταίες ημέρες βρισκόταν μαζί με τη Σαμπαλένκα στο Μαϊάμι ενόψει της έναρξης του τουρνουά Miami Open.

 

Ο Κολτσόφ ήταν «παρών» στο Australian Open, όπου η Σαμπαλένκα κέρδισε τον δεύτερο σερί τίτλο της τον περασμένο Ιανουάριο. Την προηγούμενη εβδομάδα η αθλήτρια αποκλείστηκε στους «16» του Indian Wells και προετοιμάζοταν για την παρουσία της στο Miami Open.

Αρίνα Σαμπαλένκαχόκεϊειδήσεις τώραΤένις