Αθλητισμός|19.03.2024 17:10

Θρήνος στη Φιορεντίνα και το ιταλικό ποδόσφαιρο: Πέθανε ο CEO των Βιόλα, Τζο Μπαρόνε

Newsroom

Το ιταλικό ποδόσφαιρο βυθίστηκε στο πένθος καθώς ο CEO της Φιορεντίνα, Τζιουζέπε Μπαρόνε πέθανε σε ηλικία 58 ετών. 

Το στέλεχος των Βιόλα υπέστη καρδιακή προσβολή το απόγευμα της Κυριακής λίγες ώρες πριν από την αναμέτρηση της Φιορεντίνα με την Αταλάντα, που αναβλήθηκε λόγω του περιστατικού. Ο Τζο Μπαρόνε νοσηλεύτηκε σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο στο Μιλάνο αλλά η καρδιά του δεν άντεξε και έφυγε από τη ζωή αφήνοντας πίσω τη σύζυγό του Καμίλα και τα τέσσερα παιδιά τους : Πιέτρο, Σαλβατόρε, Τζιουζέπε και Γκαμπριέλα.

Η ανακοίνωση της Φιορεντίνα

Η ανακοίνωση της Φιορεντίνα αναφέρει τα εξής: «Με βαθύ πόνο και απέραντη θλίψη, η Φιορεντίνα χάνει σήμερα ένα από τα σημεία αναφοράς της, μια φιγούρα που σημάδεψε την πρόσφατη ιστορία του συλλόγου και που δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Ο Γενικός Διευθυντής Τζουζέπε Μπαρόνε, μετά την ασθένεια που τον χτύπησε την Κυριακή, έφυγε σήμερα στο νοσοκομείο "San Raffaele" του Μιλάνου.

Ο Ρόκο Κομίσο και η οικογένειά του, ο Ντανιέλε Πραντέ, ο Νικολάς Μπουρδίσο, ο Αλεσάντρο Φεράρι, ο Βιτσέντσο Ιταλιάνο, ο Κριστιάνο Μπιράγκι και όλη η Φιορεντίνα αισθάνονται συντετριμμένοι από την τρομερή απώλεια ενός ανθρώπου που πρόσφερε τον μεγάλο του επαγγελματισμό, την καρδιά του και το πάθος του για αυτά τα χρώματα.

Ένας άνθρωπος που ήταν φίλος διαθέσιμος και πάντα κοντά σε όλες τις στιγμές, στις πιο χαρούμενες και κυρίως στις πιο δύσκολες. Όλος ο μωβ κόσμος αγκαλιάζει τη σύζυγό του Καμίλα, τα παιδιά του και ολόκληρη την οικογένεια των Μπαρόνε σε αυτή τη στιγμή τεράστιας απόγνωσης».

Serie Aειδήσεις τώραθάνατοςΙταλίαΦιορεντίνα