Αθλητισμός|04.04.2019 16:26

Ο Αρης στηρίζει το «Sail for Pink» (vid)

Παναγιώτης Γκαμπράνης

Η Θεσσαλονίκη προετοιμάζεται και φέτος για το 7o Sail for Pink, τον ιστιοπλοϊκό αγώνα και την παράλληλη πορεία 5 χλμ. στην παραλία, που στοχεύει στην ενημέρωση του κοινού και την πρόληψη για τον καρκίνο του μαστού.


Η διπλή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Μαΐου μπροστά από το Λευκό Πύργο, την διοργανώνει το «Αλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης και την υποστηρίζει φέτος η ΠΑΕ Αρης.

Οι ποδοσφαιριστές του Αρη και ο προπονητής Σάββας Παντελίδης φωτογραφήθηκαν με το χαρακτηριστικό T-Shirt της φετινής διοργάνωσης, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα ζωής, δύναμης, ελπίδας και αθλητισμού.

Στόχος του Αρη είναι να δείξει για άλλη μια φορά το κοινωνικό του πρόσωπο και να σταθεί δίπλα στις γυναίκες ενισχύοντας την σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης. Μάλιστα όλοι οι ποδοσφαιριστές συμμετείχαν σε ένα εξαιρετικό βίντεο, με πολλαπλά μηνύματα.

T

Ο σκοπός του Sail for Pink
Μετά από 6 επιτυχημένες χρονιές το Sail for Pink συνεχίζει να μεταδίδει το μήνυμα πως ο καρκίνος του μαστού μπορεί να νικηθεί αν διαγνωστεί έγκαιρα. Συντονισμένος στην παγκόσμια μάχη ενάντια στον καρκίνο, ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού "Άλμα Ζωής" Ν. Θεσσαλονίκης θέλει μέσα από αυτή την εκστρατεία να μεταδώσει ένα μήνυμα ζωής, δύναμης, χαράς, ενέργειας και αθλητισμού.

Σκοπός της φετινής χρονιάς είναι να ενημερωθεί όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος για τη μάχη ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού και να στηριχθούν για άλλη μια χρονιά προγράμματα με στόχο: την ενημέρωση, την ενίσχυση της γυναικείας ταυτότητας, την υποστήριξη και τη δημιουργική έκφραση στις γυναίκες με εμπειρία καρκίνου μαστού, την ενδυνάμωση και τη στήριξη των ασθενών αναφορικά με τα δικαιώματά τους.

Με τα έσοδα του Sail for Pink πραγματοποιούνται τα παρακάτω προγράμματα:
- Κλινική εξέταση Μαστού σε ανασφάλιστες γυναίκες
- 10 Προγράμματα Δημιουργικής Απασχόλησης Μελών
- Πρόγραμμα ενημέρωσης για την Πρόληψη - Έγκαιρη Διάγνωση σε Νέους
- Πρόγραμμα ενημέρωσης για την Πρόληψη - Έγκαιρη Διάγνωση σε Χώρους
- Πρόγραμμα Ψυχοκοινωνικής Στήριξης Μελών
*Εγγραφές στο 2310285181 και στο www.sailforpink.gr 

καρκίνος του μαστούποδόσφαιροΑρης