Η ΟΥΕΦΑ εξέτασε το Καυτανζόγλειο για λογαριασμό του ΠΑΟΚ
Αντώνης ΤσακαλέαςΟ ΠΑΟΚ δήλωσε το Καυτανζόγλειο στάδιο ως εναλλακτική έδρα για τις Ευρωπαϊκές του αναμετρήσεις τη σεζόν 2019-20, και οι επιτελείς της ΟΥΕΦΑ έκαναν χθες το πρώτο έλεγχο του σταδίου, προκειμένου να γνωστοποιήσουν στους ασπρόμαυρους τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσουν έτσι ώστε το στάδιο να πάρει έγκριση.
Οι ασπρόμαυροι βρίσκονται στη διαδικασία εξασφάλισης των απαραίτητων αδειών για την ανακατασκευή του σταδίου της Τούμπας, και προετοιμάζονται για το ενδεχόμενο μετακόμισης στο Καυτανζόγλειο, είτε από την αρχή, είτε μεσούσης της επόμενης σεζόν.
Από τις πρώτες διερευνητικές κινήσεις που έχουν γίνει, οι επιτελείς της ΠΑΕ ΠΑΟΚ γνωρίζουν πως θα απαιτηθεί περίπου 1,5 μήνας για να γίνουν όλες οι απαραίτητες εργασίες προκειμένου το Καυτανζόγλειο να πληροί τις προϋποθέσεις αγώνων επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ.
- Βίντεο ντοκουμέντο από την εμπρηστική επίθεση σε πιλοτή στου Ζωγράφου
- Θάνατος Μαζωνάκη: Το «Alarm 9» στο μηχάνημα πλασμαφαίρεσης που χτυπούσε επανειλημμένα - Τι συνέβη στα μοιραία 91 λεπτά
- Η στρατηγική της κυβέρνησης απέναντι σε Τσίπρα και Ανδρουλάκη
- Οι ΗΠΑ επιβεβαίωσαν για πρώτη φορά ότι έχουν αναπτύξει όπλα στο Διάστημα - Φόβοι για νέα κούρσα εξοπλισμών