Αθλητισμός|03.04.2024 17:11

Βαριά καμπάνα στην Τραμπζονσπόρ, στα μαλακά η Φενερμπαχτσέ για τα σοβαρά επεισόδια στο μεταξύ τους ματς

Newsroom

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Τουρκίας ανακοίνωσε τις ποινές για το επεισοδιακό παιχνίδι της Τραμπζονσπόρ με τη Φενερμπαχτσέ και ο πέλεκυς της αθλητικής δικαιοσύνης έπεσε βαρύς μόνο για την ομάδα της Τραπεζούντας.

Οι ποινές της αθλητικής δικαιοσύνης

Έπειτα από έντονο παρασκήνιο, διαβουλεύσεις και απειλές απ' την πλευρά της Φενέρ για αποχώρηση απ' το πρωτάθλημα σε περίπτωση που δέχονταν εξοντωτικές τιμωρίες οι ποδοσφαιριστές της επειδή αμύνθηκαν στην επίθεση που δέχθηκαν από οπαδούς την Τραμπζονσπόρ, η τουρκική ομοσπονδία αποφάσισε να τιμωρήσει με έξι αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών την έδρα της Τράμπζον επιβάλλοντας επίσης και πρόστιμο 87.000 ευρώ.

Αντιθέτως, οι παίκτες της Φενέρ που συμμετείχαν στα επεισόδια, έπεσαν στα μαλακά. Οι Όστερβόουλντε και Ιρφάν Τσαν Εγκριμπαγιάτ τιμωρήθηκαν από μία αγωνιστική, ενώ ο Οσαγί Σάμουελ, ο οποίος έγινε κάτι σαν λαϊκός ήρωας για τον κόσμο της Φενέρ λόγω της δυναμικής αντίδρασης που είχε κατά την επίθεση των οπαδών της Τραμπζονσπόρ, δεν τιμωρήθηκε.

Επί της ουσίας, η Φενέρ είναι η... κερδισμένη της υπόθεσης καθώς δικαιώθηκε πανηγυρικά. Σημειωτέον ότι το απόγευμα της Τρίτης 3/4 σε γενική συνέλευση που πραγματοποίησε η Φενέρ παρουσία 25.000 μελών στο Σουκρού Σαράτσογλου, αποφασίστηκε να μην αποσυρθεί η ομάδα απ' το πρωτάθλημα και να επανεξεταστεί το ζήτημα στην επόμενη γενική συνέλευση που θα γίνει στη διάρκεια του καλοκαιριού.

επεισόδιαΤουρκίαειδήσεις τώραΤραμπζονσπόρΦενέρμπαχτσε