Αθλητισμός|08.04.2024 11:35

Ρόδος: Δολοφονικό χτύπημα με εναέρια κλωτσιά στο κεφάλι ποδοσφαιριστή

Newsroom

Δολοφονικό χτύπημα σε αντίπαλό του έκανε παίκτης στο παιχνίδι του Ηρακλή Λάρδου με τον Ποσειδώνα Καρπάθου στη Ρόδο, για την Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Δωδεκανήσου.

Με την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, οι παίκτες των δύο ομάδων ήρθαν στα χέρια και ο ποδοσφαιριστής της γηπεδούχου ομάδας Μπάμπης Ταγκάεφ με μια κλωτσιά στον αέρα ξάπλωσε στο έδαφος των παίκτη της φιλοξενούμενης ομάδας, Μανώλη Νασόπουλο τραυματίζοντας τον. Ο διαιτητής, φυσικά έδειξε την κόκκινη κάρτα στον παίκτη, ενώ η διοίκηση του Ποσειδώνα σκέφτεται να κινηθεί νομικά εναντίον του καθώς το χτύπημα ήταν ισχυρό και έβαλε σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα του ποδοσφαιριστή.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

Το… τρίτο ημίχρονο

Ο Μανώλης Νασόπουλος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρόδου όπου και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Στη συνέχεια, με τη συνοδεία μελών της διοίκησης του Ποσειδώνα Καρπάθου, κατευθύνθηκε στην υποδιεύθυνση ασφάλειας Ρόδου όπου υπέβαλε μήνυση κατά του Ταγκάεφ. Σήμερα (8/4) ο παίκτης του Ποσειδώνα Καρπάθου θα εξεταστεί από ιατροδικαστή και θα ακολουθηθεί η περαιτέρω δικαστική διαδικασία, ενώ την υπόθεση θα αναλάβει ο αρμόδιος αθλητικός εισαγγελέας.

«Ένα μεγάλο συγγνώμη από τον Μανώλη Νασόπουλο»

Μετανιωμένος εμφανίστηκε ο ποδοσφαιριστής που έριξε την… καρατιά στο κεφάλι αντιπάλου του στον χθεσινό αγώνα στη Ρόδο. Ο Ταγκάεφ απολογήθηκε δημόσια για την απαράδεκτη πράξη του και με επιστολή του στην ιστοσελίδα xxsports.gr θέλησε να απολογηθεί για την απαράδεκτη κίνησή του, λέγοντας πως έχει μετανιώσει για ό,τι έκανε και είναι έτοιμος για να υποστεί τις συνέπειες.

«Έπειτα από 15 χρόνια πορείας μου στα γήπεδα του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου είναι η πρώτη φορά που έχασα τον έλεγχο και σίγουρα αυτή μου η ενέργεια θα με σημαδεύει μια ζωή. Πιστεύω πως όλα αυτά τα χρόνια δεν έχω δείξει τέτοια δείγματα και γι’ αυτό η συγγνώμη είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω για όλα όσα έχουν γίνει.

Θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη από τον Μανώλη Νασόπουλο τον οποίο τραυμάτισα με την απαράδεκτη ενέργειά μου. Δεν θέλω καν να σκεφτώ πόσο χειρότερη ζημιά μπορούσα να του προκαλέσω.

Επίσης ένα μεγάλο συγγνώμη στο σωματείο του Ποσειδώνα Καρπάθου, τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και σε όλο το δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο που στιγμάτισα με τα όσα έγιναν. Είμαι 100% βέβαιος πως αυτή τη στιγμή αποτελώ παράδειγμα προς αποφυγήν, ωστόσο θέλω να γνωρίζουν όλοι πως έχω μετανιώσει οικτρά για την πράξη μου και είμαι έτοιμος να υποστώ τις συνέπειες», ήταν τα λόγια του Ταγκάεφ.

αγώναςειδήσειςεπεισόδιασύρραξητραυματισμόςποδόσφαιροειδήσεις τώραΡόδος