Αθλητισμός|14.04.2024 21:50

Ο Εντικά ένιωσε πόνους στο στήθος και κατέρρευσε στο ματς της Ρόμα με την Ουντινέζε - Διακομίστηκε στο νοσοκομείο έχοντας τις αισθήσεις του

Newsroom

Ο Εβάν Εντικά κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του αγώνα της Ρόμα με την Ουντινέζε για τη Serie A. Ο 24χρονος αμυντικός των Ρωμαίων σε μια ανύποπτη φάση ένιωσε πόνους στο στήθος και ξάπλωσε στο έδαφος.

Αρχικά δεν έγινε αντιληπτό ότι επρόκειτο για σοβαρό περιστατικό διότι ο άσος απ' την Ακτή Ελεφαντοστού είχε τις αισθήσεις του. Ωστόσο, μόλις πλησίασε κοντά του ο διαιτητής και διαπίστωσε ότι επρόκειτο για καρδιακό πρόβλημα, ζήτησε άμεσα την είσοδο του ιατρικού επιτελείου.

Το θετικό είναι πως ο παίκτης είχε εξαρχής τις αισθήσεις του, ενώ λίγο αργότερα κατά τη μεταφορά με το φορείο έκανε μια χαρακτηριστική κίνηση που είναι εντάξει. Οι φίλαθλοι τον χειροκρότησαν κατά την αποχώρησή του, ενώ άμεσα έγινε η διακομιδή του στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

Ο διαιτητής έπειτα από διαβουλεύσεις των δύο ομάδων, αποφάσισε τη διακοπή του αγώνα, ο οποίος θα συνεχιστεί σε άλλη μέρα.

ΟυντινέζεSerie Aειδήσεις τώραΡόμα - Roma