Αθλητισμός|15.04.2024 19:49
Ιταλία: 26χρονος ποδοσφαιριστής έπαθε ανακοπή σε αγώνα
NewsroomΤραγωδία στην Ιταλία, καθώς ο 26χρονος ποδοσφαιριστής, Ματία Τζάνι, κατέρρευσε κατά τη διάρκεια αγώνα, από ανακοπή καρδιάς.
Το περιστατικό σημειώθηκε σε αγώνα της ομάδας του, Καστελφιορεντίνο, κόντρα στην Λαντσότο Κάμπι, για το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα Eccellenza.
O Τζάνι κατέρρευσε στο 15ο λεπτό του αγώνα, του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες, αλλά τελικά άφησε την τελευταία του πνοή κατά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο στην πόλη Καρέτζι.
Διαβάστε ακόμη
- Ώρα αποφάσεων για τους αγρότες - Τι θα κάνει η κυβέρνηση
- Το κρίσιμο πρώτο εξάμηνο του 2026: Τι θα γίνει σε ελληνοτουρκικά και Ανατολική Μεσόγειο
- Όλο και πιο ακριβά τα φάρμακα: Στο 1 δις ευρώ θα φτάσει η συμμετοχή των ασθενών έως το 2028 – Τι έδειξε μελέτη
- Το στραβοπάτημα της κυβέρνησης στους αγρότες, ο Μυλωνάκης που υποφέρει από αμνησία και ο ευρωβουλευτής Παππάς που γρονθοκόπησε δημοσιογράφο