Αθλητισμός|16.04.2024 04:50

Champions League: Βγαίνουν τα πρώτα εισιτήρια για τους ημιτελικούς σε Βαρκελώνη και Ντόρτμουντ

Newsroom

Η ώρα της κρίσης έφτασε για τα ζευγάρια των προημιτελικών του Champions League. Σε Βαρκελώνη και Ντόρτμουντ θα σφραγιστούν το βράδυ της Τρίτης (16/4, 22.00) τα πρώτα εισιτήρια για τα ημιτελικά της διοργάνωσης και σύμφωνα με όσα έγιναν στα πρώτα παιχνίδια, όλα είναι ανοιχτά...

Στο Μονζουίκ η Μπαρτσελόνα καλείται να υπερασπιστεί το υπέρ της 3-2 του πρώτου αγώνα στο Παρίσι απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ στο «καυτό» Signal Iduna Park, η Ντόρτμουντ θα υποδεχθεί την Ατλέτικο Μαδρίτης αναζητώντας την ανατροπή μετά την ήττα με 2-1 απ' τους Ροχιμπλάνκος.

Το πρόγραμμα της ημέρας

  • 22.00 Μπαρτσελόνα - Παρί  COSMOTE SPORT 2 HD
  • 22.00 Ντόρτμουντ - Ατλέτικο  COSMOTE SPORT 3 HD

Μπαρτσελόνα - Παρί Σεν Ζερμέν

Στο πρώτο ματς, οι Καταλανοί με εμφάνιση από τα παλιά έφυγαν με τεράστια νίκη από το Παρίσι επικρατώντας των Γάλλων με 2-3. Προφανώς η ομάδα του Τσάβι έχει το πλεονέκτημα της έδρας, αλλά το σύνολο του Λουίς Ενρίκε να ψάχνει την... εκδίκηση, αφού ενδεχόμενος αποκλεισμός της Παρί θα θεωρηθεί μεγάλη αποτυχία.

Τιμωρημένοι για την Μπαρτσελόνα είναι οι Κρίστενσεν και Σέρτζι Ρόμπερτο, ενώ εκτός εδώ και καιρό είναι ο Μπαλντέ. Από την άλλη πλευρά στην Παρί επιστρέφουν οι Χακίμι και Μουκελέ, που θα βρίσκονται κανονικά στη διάθεση του Λουίς Ενρίκε.

Ντόρτμουντ - Ατλέτικο Μαδρίτης

Στο πρώτο ματς οι Μαδριλένοι επικράτησαν της Ντόρτμουντ με 2-1. Οι Γερμανοί καλούνται να αναστρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση αν θέλουν να συνεχίσουν στη διοργανώση. Απ' την άλλη πλευρά, η Ατλέτικο έχει αποδείξει επί των ημερών του Ντιέγκο Σιμεόνε ότι διαθέτει τον χαρακτήρα για μεγάλες προκρίσεις.

Η Ντόρτμουντ θα αγωνιστεί δίχως τον Σεμπάστιαν Αλέ και τον Μπενσεμπαϊνί, ενώ αμφίβολος είναι ο Γκίτενς. Αντίθετα κανονικά στην διάθεση του Εντίν Τέρζιτς θα είναι ο Τζέιντον Σάντσο. Νοκ άουτ παραμένουν για την Ατλέτικο ο Ντεπάι και ο Λεμάρ, ενώ εκτός έχει τεθεί και ο Λίνο, με τον Ντιέγκο Σιμεόνε να καλείται να βρει λύσεις για τα προβλήματα απουσιών που έχει η ομάδα του.

ΜπαρτσελόναChampions LeagueΠαρί Σεν ΖερμένΜπορούσια Ντόρτμουντειδήσεις τώραΑτλέτικο Μαδρίτης