Αθλητισμός|18.04.2024 17:00

Το Football Factory σου μαθαίνει ποδόσφαιρο με τον Ζήση Βρύζα

Newsroom

Μία διαφορετική τηλεοπτική αθλητική εκπομπή βρίσκεται στον αέρα από την Πρωταπριλιά και δεν είναι ψέμα. Το Football Factory, παραγωγής του δημοσιογράφου Σταύρου Κόλκα και με συμμετέχοντες ανθρώπους του ποδοσφαίρου, έρχεται για να δώσει μία εκπαιδευτική νότα στο ελληνικό κοινό που αγαπάει το ποδόσφαιρο.

Με τον Ζήση Βρύζα να είναι ηγετική μορφή της εκπομπής, έναν άνθρωπο που έπαιξε στο υψηλότερο επίπεδο αλλά έχει περάσει και από σχεδόν όλα τα πόστα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, η εκπομπή «τα σπάει».

Μαζί του, ο επαγγελματίας αναλυτής ποδοσφαίρου Γιάννης Βλάχος, πρώην συνεργάτης του Μαρίνου Ουζουνίδη και του Γιώργου Παράσχου και νυν στέλεχος των ακαδημιών του ΠΑΟΚ.

Στο πάνελ βρίσκονται επίσης και οι δημοσιογράφοι Σταύρος Κόλκας, Δημήτρης Τσορμπατζόγλου και Αλέξης Σαββόπουλος, ενώ αναμένονται και αρκετοί σημαντικοί καλεσμένοι.

Η εκπομπή βγαίνει στον αέρα κάθε Δευτέρα στις 22.00 από το κανάλι του Football Factory στο youtube και από τη Δημοτική Τηλεόρασης Θεσσαλονίκης.

Για να μπείτε στο κλίμα, δείτε την εκπομπή της περασμένης Δευτέρας για να αντιληφθείτε τη διαφορετικότητα της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται με ποιότητα και μηδενική τοξικότητα.

Ζήσης Βρύζαςεκπομπήποδόσφαιροειδήσεις τώρα