Σκάνδαλο με διαιτητή της Euroleague: Κάμερα τον κατέγραψε να κλέβει κολόνια από το αεροδρόμιο του Βελιγραδίου!
NewsroomΗ Euroleague άνοιξε πειθαρχική διαδικασία για τον Σλοβένο ρέφερι, Ματέι Μπολτάουζερ, ο οποίος πιάστηκε να κλέβει μια κολόνια στο αεροδρόμιο του Βελιγραδίου!
Μια κάμερα ασφαλείας του αεροδρομίου «Νίκολα Τέσλα» κατέγραψε τον Σλοβένο να αρπάζει από κατάστημα των duty free ένα άρωμα αξίας 221 ευρώ τον περασμένο Δεκέμβριο. Ο διεθνής διαιτητής, ο οποίος είναι ένας εκ των παλαιότερων στην Euroleague, συνελήφθη απ' την αστυνομία αλλά πλήρωσε πρόστιμο 256 ευρώ και αφέθηκε ελεύθερος.
Συνέχισε δε να σφυρίζει κανονικά αγώνες της Euroleague, ενώ ήταν ο ρέφερι που διαιτήτευσε και το πρώτο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι, στο οποίο οι Πράσινοι είχαν εντονότατα παράπονα.
Την είδηση, που συνοδεύεται και απ' το σχετικό βίντεο, αποκάλυψε η σερβική ιστοσελίδα republika.
Πειθαρχική διαδικασία η Euroleague
Αν και το περιστατικό συνέβη στις 5 Δεκεμβρίου 2023 και δεν ήταν κρυφό καθώς υπήρξε και σύλληψη, η Euroleague κινεί πειθαρχικές διαδικασίες σχεδόν πέντε μήνες μετά, προφανώς λόγω του δημοσιεύματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Euroleague Basketball συγκεντρώνει όλα τα απαραίτητα στοιχεία της υπόθεσης καθώς ανοίγει φάκελο για την υπόθεση.
- 11η Σεπτεμβρίου: Περισσότεροι ήταν οι άνθρωποι που πέθαναν μετά το τρομοκρατικό χτύπημα - Τι απέκρυψαν οι Αρχές
- «Νομίζω σου ήταν αρκετό τόσο»: Φρικιαστική μαρτυρία 19χρονου θύματος ενός κατά συρροή βιαστή
- Η στιγμή που το Phantom φλέγεται στον αέρα πριν συντριβεί στην Τανάγρα - Νέα βίντεο από την τραγωδία
- Μεγάλη αγώνια για τον Κωνσταντίνο Καρέτσα - Ένιωσε δυσφορία, έγινε αναγκαστική αλλαγή και αποχώρησε με φορείο