Παναθηναϊκός: Έκτακτη συνάντηση Αλαφούζου - Τερίμ μετά την βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ
NewsroomΟ πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, θα έχει άμεσα συνάντηση με τον προπονητή της ομάδας Φατίχ Τερίμ μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα που οδήγησαν το τριφύλλι από τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος στην τέταρτη θέση.
Αυτή τη στιγμή, αν ο Παναθηναϊκός δεν κερδίσει ούτε τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο ούτε τον Άρη στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson τότε η ομάδα δεν θα παίξει στα Κύπελλα Ευρώπης την επόμενη σεζόν και αυτό το γεγονός φαίνεται πως φέρνει ραγδαίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό.
Σύμφωνα με social post του Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου (πρόκειται για τον δημοσιογράφο που αποκάλυψε τον "γάμο" των δύο πλευρών τον Δεκέμβριο), ο Γιάννης Αλαφούζος θα συναντηθεί με τον Φατίχ Τερίμ για μια εφ' όλης της ύλης συζήτηση.
Ο δημοσιογράφος από τη γειτονική χώρα επισημαίνει μάλιστα πως «το διαζύγιο είναι πολύ κοντά» δείχνοντας πως άπαντες στην Τουρκία έχουν αντιληφθεί πως η συνεργασία ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Φατίχ Τερίμ είναι δύσκολο να κρατήσει ως τον τελικό του Κυπέλλου στις 25 Μαΐου.
- «Με το που έπιασε το τηλέφωνο του μπάνιου τελείωσε»: Τα νέα στοιχεία για τον θάνατο του 17χρονου
- Μαγικές εικόνες από την ολική έκλειψη ηλίου - Εκατομμύρια μάτια στραμμένα στον ουρανό
- Τι ψάχνει η Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας μετά το υπόμνημα του πιλότου για το ελικόπτερο στο Σαρακήνικο
- «Σίγουρα δεν είσαι πλέον παρθένος»: Καθηγήτρια Χημείας έκανε σεξ 30 φορές με μαθητή της