Αθλητισμός
|
18.05.2024 22:48
Αποσύρθηκε από την Εθνική ο Τζαβέλλας - «15 χρόνια αγώνας με κορυφαίες στιγμές»
NewsroomΤην απόσυρσή του από την Εθνική Ελλάδας -ύστερα από 15 χρόνια παρουσίας στις τάξεις της, με μεγάλες συγκινήσεις- ανακοίνωσε ο Γιώργος Τζαβέλλας.
Ο πολύπειρος στόπερ στην αποχαιρετιστήρια ανάρτησή του, αφού ευχαρίστησε άπαντες, έστειλε το μήνυμά συσπείρωσης καλώντας για «Αγάπη και στήριξη στην ομάδα ΜΑΣ!».
«2009-2024! 15 χρόνια αγώνας με κορυφαίες στιγμές! Πιστός στην επίσημη αγαπημένη όλων των Ελλήνων!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους! Υ.Γ: Αγάπη και στήριξη στην ομάδα ΜΑΣ! Αγάπη για την ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο άσος του Ατρομήτου.
Διαβάστε ακόμη
- Τρομοκρατική επίθεση στο Σίδνεϊ: 12 νεκροί και δεκάδες τραυματίες από το μακελειό σε παραλία - «Στοχευμένο χτύπημα σε Εβραίους» λέει το Ισραήλ
- Σε απόγνωση γονείς στο Τρίγωνο Έβρου: Χωρίς παιδικό σταθμό 17 ακριτικά χωριά - Σκέφτονται να στείλουν τα παιδιά τους στη Βουλγαρία
- Παραλίγο τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Οδηγός λεωφορείου αγνόησε τις μπάρες και διέσχισε σιδηροδρομική διάβαση ενώ πλησίαζε τρένο
- Βασίλης Χαραλαμπόπουλος στο ethnos.gr: «Η απώλεια είναι από τις χειρότερες λέξεις του ελληνικού λεξιλογίου»