Αθλητισμός|27.05.2024 17:54

Παναθηναϊκός: Φιέστα… διαρκείας από χιλιάδες οπαδούς για τον επτάστερο – Το πάρτι… μεταφέρθηκε στο ΟΑΚΑ

Newsroom

Ένα ατελείωτο «πράσινο» πάρτι σε όλη την Ελλάδα έχουν στήσει από χθες την Κυριακή (26/5) οι φίλοι του Παναθηναϊκού σε ολόκληρη τη χώρα, μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκας για έβδομη φορά στην ιστορία του συλλόγου.

Αφού χιλιάδες φίλοι υποδέχθηκαν τους παίχτες του Παναθηναϊκού στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», τώρα το πάρτι μεταφέρθηκε στο ΟΑΚΑ, όπου αφίχθη το ανοιχτό πούλμαν, συνοδεία των φιλάθλων.

Δεκάδες χιλιάδες οπαδοί αποθέωσαν την αποστολή του «Τριφυλλιού».

Όσα έγιναν νωρίτερα

Το τριφύλλι νίκησε με 95-80 τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Final 4 της Ευρωλίγκας στο Βερολίνο και ανέβηκε ξανά στον θρόνο του έπειτα από 13 ολόκληρα χρόνια ράβοντας παράλληλα το έβδομο αστέρι στη φανέλα του. Η χθεσινή επιτυχία προκάλεσε ντελίριο ενθουσιασμού στους φίλους της ομάδας οι οποίοι ξεχύθηκαν στους δρόμους κι έκαναν τη νύχτα... μέρα.

Η επιστροφή των θριαμβευτών

Το μεσημέρι της Δευτέρας (27/5) η αποστολή του «τριφυλλιού» επέστρεψε στη χώρα και στο αεροδρόμιο χιλιάδες κόσμου αποθέωσε τους θριαμβευτές.

Το «Ελευθέριος Βενιζέλος» βρίσκονταν σε κατάσταση πολιορκίας από οπαδούς του Παναθηναϊκού που υποδέχθηκαν τους πρωταθλητές Ευρώπης.

Το αεροσκάφος που μετέφερε την ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού από το Βερολίνο προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο των Σπάτων και επικράτησε πανζουρλισμός από τους οπαδούς.

«The King is Back»

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού μπήκαν μετά την άφιξή τους στο ανοιχτό λεωφορείο το οποίο είχε την επιγραφή «The King is Back», δηλαδή «ο βασιλιάς επέστρεψε» και πήραν το δρόμο για το ΟΑΚΑ για να γιορτάσουν με τον κόσμο των πρασίνων την κατάκτηση του 7ου ευρωπαϊκού μετά από 13 χρόνια! Καθ'όλη τη διαδρομή τους συνόδεψαν οι φίλαθλοι της ομάδας.

«Πρασίνισε» η Αττική Οδός  

Σε όλη τη διαδρομή η... γιορτή συνεχίστηκε, με τους χιλιάδες οπαδούς του «τριφυλλιού» να αποθεώνουν τον Εργκίν Αταμάν, τον Κώστα Σλούκα και τους υπόλοιπους παίκτες για την τεράστια επιτυχία τόσο του Παναθηναϊκού όσο και του ελληνικού μπάσκετ συνολικά.

ΠαναθηναϊκόςειδήσειςEuroleagueειδήσεις τώραΟΑΚΑΕυρωλίγκαΕλευθέριος Βενιζέλος