Ολυμπιακός - Φιορεντίνα: «Βούλιαξε» ο Πειραιάς από φιλάθλους - Τα σημεία με γιγαντοοθόνες
NewsroomΟ Πειραιάς ζει εδώ και λίγες ώρες στους ρυθμούς του μεγάλου τελικού του Conference League Ολυμπιακός-Φιορεντίνα.
Και μπορεί οι θέσεις στην OPAP Arena να μην φτάνουν για όλη την πόλη, ωστόσο οι φίλαθλοι των «ερυθρολεύκων» θα συντονιστούν περιμένοντας με αγωνία τις προσπάθειες της ομάδας τους να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο.
Ολόκληρος ο Πειραιάς «βουλιάζει» από φίλους του Ολυμπιακού, καθώς κάθε σημείο της πόλης έχει κατακλυστεί από κόσμο ειδικά στα σημεία που έχουν τοποθετηθεί γιγαντοοθόνες, ενόψει του αποψινού τελικού του Conference League με την Φιορεντίνα.
Γιγαντοοθόνες στον Πειραιά για τον τελικό του Conference League
Η Πλατεία Κοράη, Μαρίνα Ζέας, η πλατεία Γεωργίου Γεννηματά Καμίνια, ο πεζόδρομος της Αμοργού και Αγ. Ελευθερίου και η πλατεία Ηρώων στο Πέραμα είναι τα σημεία που θα παρακολουθήσουν σε watch party οι οπαδοί του Ολυμπιακού τον μεγάλο τελικό του UEFA Conference League κόντρα στη Φιορεντίνα.
- Η σφαίρα που πήρε την αθωότητα μιας γενιάς: 17 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξη και η μνήμη δεν σβήνει
- Kακοκαιρία Byron: «Κοκκίνησε» το Καστελόριζο από τα λασπόνερα - Αίτημα για κήρυξη κατάστασης έκτακτης ανάγκης
- Δώρο Χριστουγέννων: Πότε θα πληρωθεί, σε ποιους και πώς να το υπολογίσετε
- Αυτά είναι τα ακριβά φάρμακα που θα διατίθενται και σε ιδιωτικά φαρμακεία από τον Ιανουάριο