Τελικός Champions League: Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν είδε τον αγώνα σε γιγαντοοθόνη στο Μπερναμπέου
NewsroomΣτην Ισπανία και όχι στην Αγγλία, είδε τον τελικό του Chamions League η Ούρσουλα φον Ντερ Λάιεν.
Η πρόεδρος της Κομισιόν, η οποία διεκδικεί την επανεκλογή της στην ηγεσία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, σε ανάρτησή της στα social media ευχαρίστησε τον επικεφαλής του Ισπανικού Λαϊκού Κόμματος Nunez Feijoo, που την προσκάλεσε στο… Μπερναμπέου για να δουν τον τελικό των τελικών σε γιγαντοοθόνη μαζί με δεκάδες χιλιάδε φίλους της βσίλισσας.
Σημειώνεται ότι αγώνας μεταξύ Ντόρτμουντ και Ρεάλ Μαδρίτης διεξήχθη στο Γουέμπλεϊ, του Λονδίνου και όχι στο Μπερναμπέου.
Η ανάρτησή της
«Στο ημίχρονο του τελικού του UEFA Champions League, το σκορ είναι ακόμα 0-0 αλλά η ατμόσφαιρα είναι 200%. Ευχαριστώ Nunez Feijoo που με προσκάλεσες απόψε στο Μπερναμπέου. Για άλλη μια φορά, το ποδόσφαιρο αποδεικνύεται ένας από τους καλύτερους τρόπους για να φέρεις κοντά τους Ευρωπαίους» ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.
- Ένα ιστορικό πολεμικό καράβι που κόστισε περισσότερο ως ναυάγιο παρά όταν έπλεε στις θάλασσες
- «Φωτιά» τα ενοίκια για τη φοιτητική στέγη: Έως και 1.050 ευρώ για γκαρσονιέρα - Ο «χάρτης» με τις τιμές στις μεγάλες πόλεις
- Με την πλάτη στον τοίχο ο Τραμπ: Η μάχη για τα Στενά του Ορμούζ και ο κίνδυνος μιας ανεξέλεγκτης κλιμάκωσης
- Παύλος Μαρινάκης στο ethnos.gr: Οι πολίτες δεν έχουν ανάγκη από νέες αυταπάτες, έχουν ανάγκη από λύσεις