«Πυρά» Τεντόγλου για Παγκόσμια Ομοσπονδία στίβου: «Δεν θέλω να είμαι το παιχνίδι τους»
NewsroomΆστραψε και βρόντηξε ο Μίλτος Τεντόγλου κατά της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Στίβου για τους πειραματισμούς που κάνει στο μήκος.
Ο Μίλτος Τεντόγλου ανέβηκε για τρίτη σερί φορά στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου σε ένα Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου.
Με άλμα στα 8.65μ., το οποίο αποτελεί ρεκόρ αγώνων, βγήκε πρώτος στον τελικό του μήκους και άκουσε ξανά τον ελληνικό Εθνικό Ύμνο.
«Δεν μου αρέσουν καθόλου αυτά που κάνουν»
Μετά την απονομή του χρυσού του μεταλλίου, ο κορυφαίος αθλητής στίβου αναφέρθηκε στη World Athletics, λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν του αρέσει να γίνεται ο ίδιος «το παιχνίδι τους για τα πειράματά τους», επαναλαμβάνοντας άλλη μια φορά πως αν επιμείνουν στις αλλαγές που θέλουν (να αφαιρέσουν τη βαλβίδα του μήκους, χαλώντας όλη την ουσία στο άθλημα), τότε δεν αποκλείεται να πάει στο τριπλούν.
Όπως ανέφερε σχετικά: «Είναι ούτως ή άλλως από τα αγαπημένα μου μαζί με το ύψος και θα ήθελα να το κάνω κάποια στιγμή. Θα δω πώς θα πάνε τα πράγματα και με τις αποφάσεις της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, γιατί δεν μου αρέσουν καθόλου αυτά που κάνουν. Δεν μου αρέσει να είμαι το παιχνίδι τους για τα πειράματά τους».
- Νεκρό βρέφος στην Κυψέλη: «Είχαμε ενημερώσει την Εισαγγελία από το 2020»
- Υπόθεση Λίντσεϊ Κλάνσι: Πώς φτάσαμε στην «κακοδικία» για την τριπλή δολοφονία των παιδιών και τι γίνεται τώρα
- «40 χρόνια μετά, αναρωτιόμαστε»: Το DNA συνέδεσε τις δολοφονίες μιας 16χρονης και μιας «Playboy Bunny» - Ασύλληπτος ο serial killer
- Αμερικανός ερωτεύτηκε στην Κρήτη το '85 και περίμενε 5 μέρες στην Αθήνα για μια άγνωστη: Το ραντεβού της ζωής τους