Αθλητισμός|10.04.2019 18:09

Χάος στη Βραζιλία: Ξύλο παικτών, σπρέι πιπεριού, τραυματισμοί (vids)

Newsroom

Δεν έχουν προηγούμενο τα επεισόδια που συνέβησαν μετά τη λήξη της αναμέτρησης της Ατλέτικο Γκοϊανένσε με τη Βίλα Νόβα για τη λίγκα Γκοϊάνο στη Βραζιλία. Πρόκειται για τοπικό ντέρμπι και η έχθρα μεταξύ των δύο ομάδων είναι δεδομένη. Ωστόσο τούτη τη φορά η κατάσταση εκτραχύνθηκε και ο έλεγχος χάθηκε ολοκληρωτικά κυρίως λόγω των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι αμέσως μετά το σφύριγμα του διαιτητή επιδόθηκαν σε επίδειξη... πολεμικών τεχνών.

Μόνο η λέξη χάος ταιριάζει σε ό,τι ακολούθησε της λήξης καθώς στη... μάχη ρίχθηκαν ακόμη και τα οχήματα που υπό νορμάλ συνθήκες μεταφέρουν τους τραυματίες. Σε τούτη την περίπτωση όμως χρησιμοποιήθηκαν για να εμβολίσουν τους αντιπάλους!

Κυνηγητό, ξύλο, μπουνιές, κλοτσιές, κεφαλοκλειδώματα, ρίψη αντικειμένων και ό,τι άλλο (δεν) μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους, μετέτρεψαν το στάδιο «Αντόνιο Ασιόλι» σε ένα απέραντο ρινγκ. Κι όλα αυτά από μια παρεξήγηση δύο παικτών διότι ένας ποδοσφαιριστής από τους αναπληρωματικούς των φιλοξενούμενων μπήκε στο γήπεδο και έβρισε έναν αντίπαλο...

Μάλιστα προκειμένου να εκτονωθεί η κατάσταση και να απομακρυνθούν οι παίκτες χρειάστηκε η δυναμική επέμβαση της αστυνομίας που έκανε χρήση σπρέι πιπεριού.

Υπήρξαν αρκετοί μικροτραυματισμοί ενώ ο φωτογράφος των γηπεδούχων μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Για την ιστορία η Ατλέτικο επικράτησε 1-0 με γκολ του Ζορζίνιο στο 76' σε μια νίκη που ελάχιστη σημασία έχει βεβαίως μπροστά στο χάος που ακολούθησε.

Δείτε τα video με τα επεισόδια:

T
T

επεισόδιαποδόσφαιροΒραζιλία