Αθλητισμός|12.04.2019 13:08

Basket League: Επανάληψη... 31 δευτερολέπτων αγώνα!

Μενέλαος Σεβαστιάδης

Λαύριο και Κολοσσός θα συναντηθούν και πάλι για να παίξουν τα 31 τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα της 17ης Νοεμβρίου και της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basket League με.... όσους παίκτες έχουν απομείνει στις συνθέσεις τους από τότε.

Το παιχνίδι εκείνο είχε λήξει με 74-70 για το Λαύριο, αλλά ο Κολοσσός είχε κάνε ένσταση ζητώντας παράβαση οκτώ δευτερολέπτων που δεν σφυρίχτηκε σε βάρος του Λαυρίου. Ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ την έκανε δεκτή και διέταξε την επανάληψη των 31 τελευταίων δευτερολέπτων, όταν και έγινε η παράβαση, με το σκορ 71-69 για το Λαύριο και επαναφορά του Κολοσσού. 

Το Λαύριο είχε προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ το οποίο... θυμήθηκε πέντε μήνες μετά να επικυρώσει την αρχική απόφαση κι έτσι τώρα, ο ΕΣΑΚΕ πρέπει να στείλει μια μέρα στο γήπεδο για την επανάληψη τους... εναπομείναντες από τότε στις δύο ομάδες, αφού σε τέτοιες περιπτώσεις συμμετέχουν όσοι αναγράφονταν σε εκείνο το φύλλο αγώνα.

Εκεί το θέμα έχει... πλάκα, αφού κατά τα άλλα είναι σοβαρό, με το Λαύριο να φαίνεται τώρα με έξι νίκες και τον Κολοσσό με τρεις και να υπάρχει ενδεχόμενο να γίνει αυτό 5-4 και να πάρει... φωτιά η μάχη της παραμονής στην κατηγορία. Από εκείνο το φύλλο αγώνα, το Λαύριο μπορεί να χρησιμοποιήσει οκτώ παίκτες, αφού έχουν φύγει τρεις ξένοι και είναι τραυματίας ο Λούντζης και ο Κολοσσός εννέα. Οι Ροδίτες επίσης έχουν αλλάξει και προπονητή και ο Στέργιος Κουφός που είναι τώρα, δεν μπορεί να κοουτσάρει. Εκτός αν γυρίσει... δανεικός για 31 δευτερόλεπτα ο Νίκος Βετούλας από τον Ιωνικό...

ΛαύριομπάσκετBasket LeagueΚολοσσός