Κοριτσάκι με πρόβλημα όρασης μπόρεσε να «παρακολουθήσει» τον αγώνα της Εθνικής με το Πουέρτο Ρίκο
NewsroomΗ Εθνική Ελλάδος αντιμετώπισε εχθές σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας σε ένα κατάμεστο «PAOK SPORTS ARENA» την εθνική ομάδα του Πουέρτο Ρίκο μόλις 12 ημέρες πριν το πρώτο παιχνίδι με αντίπαλο τον Καναδά για τη φάση των ομίλων των Ολυμπιακών Αγώνων. Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη αν και ζορίστηκε για 37 λεπτά, κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των πουερτορικανών, επικρατώντας 67-65 χάρη σε καλάθι του αρχηγού Κώστα Παπανικολάου.
Πέρα από την επικράτηση της «επίσημης αγαπημένης» μεγάλη χαρά και ελπίδα έδωσε ένα πολύ όμορφο στιγμιότυπο. Η ΕΟΚ έδωσε την ευκαιρία σε ένα κοριτσάκι με προβλήματα όρασης να παρακολουθήσει με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο τον αγώνα της χώρας μας.
Το συγκινητικό βίντεο
Αν και η Εθνική μας ομάδα ήταν το επίκεντρο της βραδιάς τα βλέμματα και των θεατών και των τηλεθεατών τράβηξε μία μικρή φίλαθλος.
Με την βοήθεια δύο ανθρώπων που την συνόδευαν, ένα πινακάκι του γηπέδου και μαγνητάκια, το κοριτσάκι, παρακολούθησε το φιλικό παιχνίδι της εθνικής, δίνοντας ελπίδα και για άλλα άτομα με αναπηρία.
- «Μυρίζει μπαρούτι» στη Μέση Ανατολή: Με τι όπλα θα μπορούσε να χτυπήσει ο Τραμπ το Ιράν - Τα σενάρια για τους στόχους
- Πώς οι αγρότες άναψαν το «πράσινο φως» στη συνάντηση με Μητσοτάκη - Πότε αναμένεται να γίνει
- Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: «Μου έστειλαν πρόστιμο για ρευματοκλοπή επειδή είχα κλειστό τον γενικό του σπιτιού»
- Σοκαριστικό βίντεο με on air σεξουαλική επίθεση του Χούλιο Ιγκλέσιας σε παρουσιάστρια