Παναθηναϊκός: Αγόρασε το ποσοστό μεταπώλησης του Φώτη Ιωαννίδη από τον Λεβαδειακό
NewsroomΤο καλοκαίρι του 2020, όταν ο Παναθηναϊκός απέκτησε τον (ανερχόμενο τότε) Φώτη Ιωαννίδη από τον Λεβαδειακό έναντι 100.000 ευρώ, στη συμφωνία με την ομάδα της Βοιωτίας, είχε δοθεί ένα ποσοστό σε πιθανή μεταπώληση του Έλληνα επιθετικού, το οποίο κατά άλλους ήταν πάνω από 35% και κατά άλλους έφτανε έως και 50%.
Από το τέλος της περασμένης εβδομάδας, ο Παναθηναϊκός ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα της Βοιωτίας για την εξαγορά του ποσοστού επί των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή που είχε στην κατοχή της, αντί ενός πολύ σημαντικού ποσού, το οποίο δεν έχει γίνει γνωστό για την ώρα, αλλά δεδομένα αφορά επταψήφιο νούμερο.
Ως εκ τούτου, ο Παναθηναϊκός έχει πλέον στην κατοχή του το 100% των δικαιωμάτων του Φώτη Ιωαννίδη κι αν στο μέλλον προκύψει ενδεχόμενο πώλησής του στο εξωτερικό (για το εφετινό καλοκαίρι έχει ξεκαθαριστεί απ' τους «πράσινους» πως ο παίκτης δεν πωλείται), τότε το «τριφύλλι» θα καρπωθεί το σύνολο του ποσού της μεταγραφής.
- Έρχονται αυξήσεις και στις πτήσεις: Πώς ο πόλεμος αλλάζει τα δεδομένα στα αεροπορικά εισιτήρια
- Ποιους «δείχνει» ο Παναγόπουλος ως δημιουργούς της υπόθεσης με τα αδήλωτα εκατομμύρια, ο Άδωνις που θεωρεί φυσιολογικό να τον παρακολουθούν και ο Θεοδωράκης που πάει Τσίπρα
- Από σήμερα τραβούν «χειρόφρενο» διαρκείας τα ταξί σε όλη την Ελλάδα
- Ο Τραμπ ψάχνει λύση εγκλωβισμένος στα Στενά του Ορμούζ