Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Έκλεψαν τον χαρτοφύλακα του Ζίκο στο Παρίσι - Είχε αντικείμενα αξίας 500.000 ευρώ
NewsroomΑκόμη ένα περιστατικό κλοπής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού (προηγήθηκε ο διεθνής Αργεντινός Τιάγκο Αλμάντα), με θύμα αυτή τη φορά τον Ζίκο.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Le Parisien», ο άλλοτε προπονητής του Ολυμπιακού (2009-10) και θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, μέλος της αποστολής της Βραζιλίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες, έφυγε από το ξενοδοχείο του με ταξί κι άφησε τον χαρτοφύλακά του στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.
Σε αυτόν βρίσκονταν ένα ρολόι Rolex, καθώς επίσης διαμάντια και δεσμίδες χαρτονομισμάτων. Ένα άτομο πλησίασε τον οδηγό του ταξί για να του αποσπάσει την προσοχή κι ένα δεύτερο εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση για να κλέψει τον χαρτοφύλακα.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, υπολογίζεται ότι τα αντικείμενα ήταν συνολικής αξίας περί τις 500.000 ευρώ!
- Η Γάζα ήταν το «πειραματόζωο» για τον πόλεμο στο Ιράν: Πώς το Ισραήλ επιτίθεται σε «τυφλούς» βαλλιστικούς στόχους μέσω ΑΙ
- Η στιγμή της ελεγχόμενης έκρηξης έξω από τη ΓΑΔΑ: Με χειροβομβίδες ο άνδρας, πώς τον συνέλαβαν
- Τι συνέβη όταν 16χρονη πήγε στην Τουρκία για να βάλει μαλλιά - Το αποτέλεσμα μετά από έναν χρόνο
- Πώς ένα μικροσκοπικό κομμάτι βρύου έλυσε έγκλημα δεκαετιών στις ΗΠΑ - Η κινηματογραφική εξιχνίαση