Αθλητισμός
|
26.07.2024 18:54
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Αντετοκούνμπο και Ντρισμπιώτη πόζαραν μαζί πριν την Τελετή Έναρξης
NewsroomΈτοιμοι για την Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 είναι οι Γιάννης Αντετοκούνμπο και Αντιγόνη Ντρισμπιώτη.
Ο κορυφαίος Έλληνας μπασκετμπολίστας, Γιάννης Αντετοκούνμπο, και η πρωταθλήτρια Ευρώπης στο βάδην, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, είναι οι σημαιοφόροι της Ελλάδας στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 και λίγες μόλις ώρες πριν από την έναρξη των Αγώνων πόζαραν μαζί.
Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανέβασε την φωτογραφία τους στα social media και φυσικά τα… «likes» ήρθαν βροχή! «Oι δύο σπουδαίοι Σημαιοφόροι μας Αντιγόνη και Γιάννης έτοιμοι για την Τελετή Εναρξης» αναφέρει η ΕΟΕ.
Διαβάστε ακόμη
- Έρχεται η μεγαλύτερη ηλιακή έκλειψη των τελευταίων 100 ετών - Πότε, πού και πώς να τη δείτε
- Πήγε ανυποψίαστος στο ΑΤ για καταγγελία και βρέθηκε κρατούμενος για τα μπλόκα - Το χρονικό της απίστευτης υπόθεσης
- Νέο τελεσίγραφο Τραμπ σε Ζελένσκι: Του έδωσε προθεσμία λίγων ημερών - «Απάντα στην πρόταση για ειρήνη»
- «Μου φώναζε "χτύπα με ρε"»: Οι πρώτες δηλώσεις του οδηγού λεωφορείου που ξυλοκοπήθηκε στο Ζωγράφου