Αθλητισμός|27.07.2024 17:50
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Δάκρυα συγκίνησης στον Εθνικό ύμνο από τις παίκτριες της Εθνικής πόλο
NewsroomΔακρυσμένες και γεμάτες συγκίνηση ήταν οι παίκτριες της Εθνικής πόλο γυναικών, τραγουδώντας τον Εθνικό ύμνο πριν από την αναμέτρηση απέναντι στις ΗΠΑ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.
Έπειτα από 16 χρόνια η Εθνική πόλο γυναικών βρίσκεται και πάλι σε Ολυμπιακούς Αγώνες, με την υπερηφάνεια στην ελληνική ομάδα να είναι διάχυτη, Μάλιστα, οι παίκτριες της «γαλανόλευκής» στο άκουσμα του Εθνικού ύμνου στο εναρκτήριο παιχνίδι απέναντι στις ΗΠΑ, δάκρυσαν.
Μια εικόνα που προκάλεσε συγκίνηση, με την Εθνική πόλο γυναικών να θέλουν να φτάσουν όσο ψηλότερα γίνεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Για την ιστορία η επιστροφή της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες, μετά από 16 χρόνια, σημαδεύτηκε από μια βαριά ήττα με 15-6 από τις ΗΠΑ.
Διαβάστε ακόμη
- Νέα κίνητρα για να στελεχώσουν οι γιατροί τα νησιά και τις άγονες περιοχές - Οι κενές θέσεις και τα αγκάθια
- Το σχέδιο των ψύχραιμων στου Μαξίμου για τους αγρότες, τα καρφιά σε Καραμανλή και Σαμαρά και η Γκίλφοϊλ με τον Πάτση
- Τι θα κάνει η κυβέρνηση με τα μπλόκα των αγροτών - Πώς αντιμετωπίζει Σαμαρά - Καραμανλή
- Η μοναξιά του σχοινοβάτη: Η ΕΕ ισορροπεί ανάμεσα σε Τραμπ και Ουκρανικό